Rich Kedy
80+ Bronze
Derse çalış ?bana çalış diyo ama göndermiyo gönderse gitcem işe ama göndermiyo
Derse çalış ?bana çalış diyo ama göndermiyo gönderse gitcem işe ama göndermiyo
babaya nasıl pc aldırabilirm bi önceki konudan beni tanıan tanır pc kırdım çok ısındığı ,için kapı kapalı bile olsa ses yan odadan duyuluyo öyel bi pc ydi
nasıl aldırırım ben pc ??
Şakasına demiştim zaten.hastanelik olurum oyle bişey olrusa
birinden borç al mesela 500tl diyelim git bir telefon al temiz güzel aciliyeti olan veya piyasayı bilmeyen birinden üstüne kar koyup satney alıp satabilirim ?
Knk bende aynıydı, bursluluğu kazandım ve telefon aldım şimdide telefon taksidi bitince pc almayı, toplamayı düşünüyorum.okul 2.siydim 1.yle aramızda 1 puan fark vardı
Öyle enayi varsa banasa söyleyinbirinden borç al mesela 500tl diyelim git bir telefon al temiz güzel aciliyeti olan veya piyasayı bilmeyen birinden üstüne kar koyup sat
okul 2.siyim 1.yle aramızda 1 puan fark var almıyo ne yapsam almıyoValla hocam haklı aranız kötü olmasa bile gözüne batarsan pişman eder. Ders için aldır pc yi ders çalış iş sahibi ol hocam.
ya babam gitmiş kırdığım pc yi yaptımış olan ekrana olmuş sistem sağlmammış pc de all in one neyse bi çare bulucamokul 2.siyim 1.yle aramızda 1 puan fark var almıyo ne yapsam almıyo
Çok iyi hocam baba hak ettim de ikna edersin. Hocam ayıptır sorması anneniz sağ mı?okul 2.siyim 1.yle aramızda 1 puan fark var almıyo ne yapsam almıyo
Mesaj otomatik birleştirildi:
ya babam gitmiş kırdığım pc yi yaptımış olan ekrana olmuş sistem sağlmammış pc de all in one neyse bi çare bulucam