Mete Yavuz
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 9
Bim A101 gibi yerlere gelen ucuz ürünleri. Elinde kullanmadıklarını.ney alıp satabilirim ?
Bim A101 gibi yerlere gelen ucuz ürünleri. Elinde kullanmadıklarını.ney alıp satabilirim ?
zevkli oluyor aileden para almayıp üstüne ailene destek olduğun zaman güzel hissettiriyorSistemi alırken ona başlamıştım hala da alım satım yapıyorum.
Modele bağlı koy 100'e ilana ver o fiyatlara en kolay katlama tekniği arızalı laptop alıp tamir edip satmak.a101 den 50 TL kualık almıştım 1 hafta kulandım sona kulanmadım kaça satılır bu kulaklık
emsallerine bak kaça koymuş ona göre bir fiyat vera101 den 50 TL kualık almıştım 1 hafta kulandım sona kulanmadım kaça satılır bu kulaklık
Knk eğer üniversitede falan değilsen derslerinle etkileyerek alabilirsin, ondan sonra onun sevdiği şeyleri alışkanlık yapabilirsin, örneğin; namaza başlayarak vb. şeyler, veya da gene aynı üniversiteye falan gitmiyorsan bursluluk sınavını kazanıp gelen para ile alabilirsin.babaya nasıl pc aldırabilirm bi önceki konudan beni tanıan tanır pc kırdım çok ısındığı ,için kapı kapalı bile olsa ses yan odadan duyuluyo öyel bi pc ydi
nasıl aldırırım ben pc ??