Neler Yeni

Ailemi PC almaya nasıl ikna ederim?

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,090
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.krgl_
Bak dostum benim de bilgisayara ihtiyacım var. Kullandığım bilgisayar gerçekten hem eski hem kötü. İnternette bile kasıyor. Ben de isterim en iyilerinden ama her şey mümkün olmayabiliyor. Babamı zora sokmak istemem ben mesela. Bu yüzden bunu kullanıyorum.

R o s s

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,518
İsim
RecH

Revainer

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Maddi durumu iyi ise alır bir kez rica et.
Yaşın yetiyorsa çalışarak birikim yapmaya çalış.

Mete Yavuz

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
a101 den 50 TL kualık almıştım 1 hafta kulandım sona kulanmadım kaça satılır bu kulaklık
Modele bağlı koy 100'e ilana ver o fiyatlara en kolay katlama tekniği arızalı laptop alıp tamir edip satmak.

triggedid

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Oğuzhan Arslan

tuna alp 1

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
134
İsim
güler uslu
ya arkadaşlar benim babam pc yle çok oynarım derslerime çalışmam diye hiç bilgisayar almadı ama evdede iyi düzgün bir bilgisayarımız vardı tabi ben oyun pc si istiyordum babama sürekli anlattım yalvardım bişey yok sonra inatlaştım ve 5 sene boyunca para biriktirdim bana verilen harçlıklarla altın almıştım 3 4 sene öncesine kadar ve şimdi param arttı para biriktirdim ve inşallah yakın zamanda kendim bişeyler yaparak kazandığım parayla alacağım bu daha gurur verici hazıra konmayın çabalıyın be başarın

R o s s

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,518
İsim
RecH
Modele bağlı koy 100'e ilana ver o fiyatlara en kolay katlama tekniği arızalı laptop alıp tamir edip satmak.
içini felan açamam laptop ların ama yazılımsal konuda bişeyler yapabilriim

Rich Kedy

80+ Bronze
babaya nasıl pc aldırabilirm bi önceki konudan beni tanıan tanır pc kırdım çok ısındığı ,için kapı kapalı bile olsa ses yan odadan duyuluyo öyel bi pc ydi
nasıl aldırırım ben pc ??
Knk eğer üniversitede falan değilsen derslerinle etkileyerek alabilirsin, ondan sonra onun sevdiği şeyleri alışkanlık yapabilirsin, örneğin; namaza başlayarak vb. şeyler, veya da gene aynı üniversiteye falan gitmiyorsan bursluluk sınavını kazanıp gelen para ile alabilirsin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,050,110
Üyeler
166,695
Son üye
bo6x7
Top Bottom