🔥İndirim Airpods 4 ANC 7999TL

Perfectshot06

Moderatör
Reaksiyon skoru
17,646
Dostlar bildiğiniz üzere Airpods 4 5799₺ 4 anc ise 7999₺ den tanıtılmıştı.
Ama 2 gün önce zamla 4 6880₺, 4 Anc ise 9250TL olmuştu.
Heryerde ön siparişe açılmış kulaklıklar.
Ama Teknosa'da 4 Anc 7999₺'den açılmış.
Normal 4 ise aynı fiyat.

Airpodslar gereksiz pahalı mı satılıyor?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hani bu bütçede ne özelliği var diğer kulaklıklardsn

hocam ben de airpods pro 2. nesil kullanıyorum. iphone kullandığım için mecburi almıştım. 9klık bir fiyatı vardı. ya ne yalan söyliyim hak etmiyor parasını. özellikler güzel gayet iyi çalışıyor modlar falan. ama küçücük bi kulaklık da 9k olunca koyuyor.

iPhone desteği, ses kalitesi h2 çipi ile ciddne iyi, ek olarak anc'si çoğu markadan çok daha iyi.

iPhone desteği, ses kalitesi h2 çipi ile ciddne iyi, ek olarak anc'si çoğu markadan çok daha iyi.
Hocam airpods 2 ve 3 var evde biri mac hediyesi diğeri yd. Bilmiyorum ama h2 nin h1den ne kadar farkı var? Evet ipad ve mac ile gerçekten çok iyi ama 8k ya daha iyileri yok mu?

Bt Kulakiçi kulaklık alsam mı diye düşünüyordum fiyatlar böyle miydi :peeposad:

geçen hafta pro2 aldım bu paraya değmez 1000 daha verip pro alın

Bazısı böyle. Buds fe geçen 1000tl idi. Her bütçeye göre var
Tipi falan güzelmiş ama ben Kulakiçine hiç ısınamadım yıllardır. Kulaktan düşmesi en büyük etken ama kulağı rahatsız etme yanı da var
İsteme sebebim sırf taşıması kolay olduğu için okula git-gel yaparken pratik olur diye düşünüyorum

iPhone kullanıcısıyım airpodslar asla parasını haketmeyen cihazlar. Birisi sony ile ancsi aynı falan yazmış. İnanmayın böyle şeylere sonynin ancsi şuan açık ara en iyi anc. Gidin bu paralara sennheiser cx, bower and wilkins, jabra falan alın da parasınız boşa gitmesin. Ben huawei freebuds kullanıyorum. Bir kere kopukluk, uygulamada sorun vs yaşamadım. Huawei ses ve anc konusunda bence underrated bir marka.

Geri