Joe Goldberg
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 102
airpods pro 2 nin düşceğini zannetmiyorum okadar şuan apple store da 11 bin tl gibi ibşreyAmazon ve hb dede 8500 civarına düşer rahat
airpods pro 2 nin düşceğini zannetmiyorum okadar şuan apple store da 11 bin tl gibi ibşreyAmazon ve hb dede 8500 civarına düşer rahat
bakalım umarım yakın zamanda düşer ihtiyacım da varAmazon ve hb dede 8500 civarına düşer rahat
Düşer. Apple store da öyle ama diğer yerlerde normal fiyatı 9500₺ olarak geçiyor. İndirimede giriyor zatenairpods pro 2 nin düşceğini zannetmiyorum okadar şuan apple store da 11 bin tl gibi ibşrey
şu v3 pro düşsede alsak düşerse yazsana kral alalımSepetim hazır indirim bekliyorum
Alıntıyı görüntüle
Aklıma gelirse yazarım. Akakçede bildirimleri aç . Ben o şekilde yapıyorumşu v3 pro düşsede alsak düşerse yazsana kral alalım
açtım bende araştıryodum bunu güzel mouse demi 1000mhz olması düşündürüyor sadece beniAklıma gelirse yazarım. Akakçede bildirimleri aç . Ben o şekilde yapıyorum
4000 hz destekliyor hatta razer sitesine göre uygun dongle alınca 8000 hz destekliyoraçtım bende araştıryodum bunu güzel mouse demi 1000mhz olması düşündürüyor sadece beni
1000hz kanka yanlışın var dongle alınca 8000hz oluyo oda tr yok malesef4000 hz destekliyor hatta razer sitesine göre uygun dongle alınca 8000 hz destekliyor
Dongle sız 1k hz zaten. Dongle ile 8k . Dongle kutudan çıkmıyor o konuyu unutmuştum. Benim için önemli değil zaten .1000hz kanka yanlışın var dongle alınca 8000hz oluyo oda tr yok malesef
Knk taksit sayısı 9 a düşmüş. Daha geçen 12 taksitle alabiliyordum şimdi 9 oldu. Hepsiburadaya hiç güvenim kalmadıÜrün A101 brosurlerinde bile 6.599TL
KuveyTurk VADE FARKSIZ 9 Taksit avantajı ile ilaç gibi gelecektir ihtiyaci olanlar değerlendirebilir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
@YazılımKafa Sen bu tarz bir şey arıyordun sanırım bir incele kuveyturk 12 taksit kampanyası ile işini görür gibi
Valla reisim nasip kısmet bu işler bankayla olan anlaşmasına bağlı yanlış bilmiyorsam.Knk taksit sayısı 9 a düşmüş. Daha geçen 12 taksitle alabiliyordum şimdi 9 oldu. Hepsiburadaya hiç güvenim kalmadı
İyi fiyatmis vallaBen de kuponla 5789 TL ye geliyor tıkla kazandan gelmişti yapmayan varsa yapsın ben almayacağım tabi,500 liralık anker kovaliyom