pegasus_2
80+
- Reaksiyon skoru
- 89
aynı şekilde hocam hiç bir sıkıntı yaşamadım bende9 aydır kullanıyorum. hâlâ bir sorununu gormedim
aynı şekilde hocam hiç bir sıkıntı yaşamadım bende9 aydır kullanıyorum. hâlâ bir sorununu gormedim
Şu anki fiyat fırsat değil ki alan olsun.aralik aylari olsa suan konu 200 sayfaydi :d akillanmis herkes
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
ya zaten 1.5 aydir ayni fiyat millet konusunu acar diye birakmistim kimse acmadi sonunda ben actim
deger bence memnunsan pro dan apextende kalirsin memnunBende kod çalışmıyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Alınır mı beyler ben pro modelinin almıştım geçen sene temudan hala kullanıyorum Apex modelini alamadım diye içim yanmıştı değer mi sizce?
Bende öyle düşünüyorum teşekkür ederim konu için vergi muhabbeti DynaTab 75x teli gibimi yapacağız peki ?deger bence memnunsan pro dan apextende kalirsin memnun
aynen oyle hocamBende öyle düşünüyorum teşekkür ederim konu için vergi muhabbeti DynaTab 75x teli gibimi yapacağız peki ?
Bende prosu var öyle bir sorun yaşamadım sma mouseun sol yılından yay sesi geliyor ara sıra sinir bozucu bir durum kronik galibamouse bağlantı kopma yapıyor, 6 ay anca düzgün kullanmışımdır. Başka mouselara yönelin diye tavsiye ederim. Çöp oldu duruyor masanın üstünde
Şu parametrelerde kullanmama rağmen şarjının çabuk bittiğini düşünüyorum 1 haftayı çıkarmıyor ve öyle aktif de kullanmıyorum9 aydır kullanıyorum. hâlâ bir sorununu gormedim
var mchose g3 bile daha iyi1500 TL ye değermi peki daha iyileri varmı şuan TR olsun yurtdışı olsun
Elektronik şans işi hocam, bende de apex versiyonu var. sıkıntı yok cihaz da, tek olumsuz yönü fabrikasyon olarak gelen skatez' lerin çok kötü olması diyebilirim.mouse bağlantı kopma yapıyor, 6 ay anca düzgün kullanmışımdır. Başka mouselara yönelin diye tavsiye ederim. Çöp oldu duruyor masanın üstünde
bende de şuan birde yavaşlama yapıyor imleçte maçlarda oyunun içine ediyormouse bağlantı kopma yapıyor, 6 ay anca düzgün kullanmışımdır. Başka mouselara yönelin diye tavsiye ederim. Çöp oldu duruyor masanın üstünde