Neler Yeni

❌İndirim Bitti! AJAZZ AJ159 APEX (ÜRETİMDEN KALDIRILDI)

Dahası  
Reaksiyon skoru
129
İsim
kerem aydınalp

Darkone22

80+ Bronze
Hocam bende pro yu tepe fiyattan olanlardanım nasıl bir yol izledin iade alırken
Müşteri temsilcisine burada paylaşılan fiyatları ss olarak attım. Kanıt istediler çünkü. İnceleme başlattılar. Dün gece başlayan inceleme bugün sonuçlanmış. Kredi kartına 500 tl iade yapmışlar. Bu kadar

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,756
İsim
Oğuz
Apex alamayıp çok ihtiyacı olan biri var ise sahibinden yoluyla satarak kargoyu beleşe getirmesi sayesinde aynı fiyattan vereceğim fakat Mavi olan inşallah bozuk gelmez.

arasjr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
636
İsim
Aras Şimşek
Apex alamayıp çok ihtiyacı olan biri var ise sahibinden yoluyla satarak kargoyu beleşe getirmesi sayesinde aynı fiyattan vereceğim fakat Mavi olan inşallah bozuk gelmez.
hocam hesapta şu an 5 sipariş var 3 ü gelecek diğer ikisini alıp anlık iptal ettim yani toplam 5 sipariş oluyor ama 2 si iptal ürün gönderme durumunda sorun olmaz de mi bu durum gümrükte falan

Dahası  
Reaksiyon skoru
129
İsim
kerem aydınalp
Müşteri temsilcisine burada paylaşılan fiyatları ss olarak attım. Kanıt istediler çünkü. İnceleme başlattılar. Dün gece başlayan inceleme bugün sonuçlanmış. Kredi kartına 500 tl iade yapmışlar. Bu kadar
hangi ss i attınız acaba

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,756
İsim
Oğuz
hocam hesapta şu an 5 sipariş var 3 ü gelecek diğer ikisini alıp anlık iptal ettim yani toplam 5 sipariş oluyor ama 2 si iptal ürün gönderme durumunda sorun olmaz de mi bu durum gümrükte falan
Ürün yoldaysa geri gitmez.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,046,962
Üyeler
166,123
Son üye
alperenyilmaz
Top Bottom