Fazla ben 700e aldimBen bu gün vergi dahil 1078 liraya aldım apexi fazla mi sizce para iadesi falan isteyeyim mi
Yanında 2-3 tane stres carki vardı onları iade ettim 1009 TL'ye geldi.
Fazla ben 700e aldimBen bu gün vergi dahil 1078 liraya aldım apexi fazla mi sizce para iadesi falan isteyeyim mi
Ben 1200 e aldımHocam bende pro yu tepe fiyattan olanlardanım nasıl bir yol izledin iade alırken
kesin klavyemouse 700 e denk geliyor klavye 345 tl ye hangisinde kar marjı daha yuksek
Mesaj otomatik birleştirildi:
seri cevap
Para İade ederler mi ki üst fiyattan aldım desemFazla ben 700e aldim
Müşteri temsilcisine burada paylaşılan fiyatları ss olarak attım. Kanıt istediler çünkü. İnceleme başlattılar. Dün gece başlayan inceleme bugün sonuçlanmış. Kredi kartına 500 tl iade yapmışlar. Bu kadarHocam bende pro yu tepe fiyattan olanlardanım nasıl bir yol izledin iade alırken
apexi o paraya alman imkansız 850 falan oluyor hiç indirimin olmasaBen bu gün vergi dahil 1078 liraya aldım apexi fazla mi sizce para iadesi falan isteyeyim mi
hocam hesapta şu an 5 sipariş var 3 ü gelecek diğer ikisini alıp anlık iptal ettim yani toplam 5 sipariş oluyor ama 2 si iptal ürün gönderme durumunda sorun olmaz de mi bu durum gümrükte falanApex alamayıp çok ihtiyacı olan biri var ise sahibinden yoluyla satarak kargoyu beleşe getirmesi sayesinde aynı fiyattan vereceğim fakat Mavi olan inşallah bozuk gelmez.
hangi ss i attınız acabaMüşteri temsilcisine burada paylaşılan fiyatları ss olarak attım. Kanıt istediler çünkü. İnceleme başlattılar. Dün gece başlayan inceleme bugün sonuçlanmış. Kredi kartına 500 tl iade yapmışlar. Bu kadar
ben 785 e aldımapexi o paraya alman imkansız 850 falan oluyor hiç indirimin olmasa
Indirimli mi aldinizapexi o paraya alman imkansız 850 falan oluyor hiç indirimin olmasa
Ürün yoldaysa geri gitmez.hocam hesapta şu an 5 sipariş var 3 ü gelecek diğer ikisini alıp anlık iptal ettim yani toplam 5 sipariş oluyor ama 2 si iptal ürün gönderme durumunda sorun olmaz de mi bu durum gümrükte falan
ben 785 e aldım
Kral ne zaman aldın dünmüben 785 e aldım