kredi iadesi şu şekilde hocam arama kısmına claim credit yazın çıkar karşınıza veya mesajlar bölümünden de gelmişse bakarsınız. en kötü ihtimalle claim credit kullanılabilir çalışma mantığı da atıyorum vergi dahil 800 tllik ürün aldınız size belli bir miktarını hesabınıza kredi olarak iade ediyor 200 300 tl civarıBu kredi iadesi nasil calisiyor
Kanka bu attigin v3 versiyonmus tactile galiba, bu pahali olan v4boyamayı düşündüm en başta ama nasıl yapacağımı bilmiyorum kaplama olarak nasıl yapılabilir bilginiz var mı ? ürün linki atabilir misiniz ?
Renginden bende şikayetçiyim uğraşılsa kaplama yapılabilir belkibüyük ihtimalle ellerinde kalan renktir bir de diğer modellere göre bir tık daha ucuz model fr4 yerine pc plate kullandığı için olabilir. sorun yok bence fiyatına göre güzel ama 1700 tl ödedim bunun yerine 2 tane aula f75 alabilirdim öyle yapsam daha iyi olurdu diye düşünüyorum. Bu hesapta yazdığım tüm mesajları bu klavyeyle yazdım ve kullanması tatmin edici bence sadece rengi kötü.
Hissiyat bozulur hic ellemeyin renge alisiyosunuz bana guzel geliyo artikRenginden bende şikayetçiyim uğraşılsa kaplama yapılabilir belki
beyaz olan leobog reaper olma ihtimali çok yüksek hem temudaki video leobog reaper sesi hem de diğer sitelerde switch seçeneği olarak ama blue switch falan da gelebilir yani açıklama kısmında o switchten de bahsedilmiş %80-90 ihtimalle leobog reaper diyorum.Aula f75 hangi switch ile gelecek bilen var mı?
hocam sistemle uyumlu durmuyor ya bi garip oluyor rengi ya kaplama linki atabilecek var mı ?Hissiyat bozulur hic ellemeyin renge alisiyosunuz bana guzel geliyo artik
Turuncu apex aldiysan uyarhocam sistemle uyumlu durmuyor ya bi garip oluyor rengi ya kaplama linki atabilecek var mı ?
Hissiyat bozulur hic ellemeyin renge alisiyosunuz bana guzel geliyo artik
boyamayı düşündüm en başta ama nasıl yapacağımı bilmiyorum kaplama olarak nasıl yapılabilir bilginiz var mı ? ürün linki atabilir misiniz ?