Neler Yeni

❌İndirim Bitti! AJAZZ AJ159 APEX (ÜRETİMDEN KALDIRILDI)

umutatwss

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
255
İsim
umut
Numpad benim icin kabus gibi eski klavyemde hem numbad hem bilek destegi vardi adeta uzay mekigi gibi masada yer kalmiyordu
benimde ilk klavyem gamepower ogreydi klavyeyi sola çeksem böyle kollarım açık oynamak zorunda kalıcam çekmezsem mouse a alan kalmıyor iki tarafı da sorunlu full klavyeler alınmaz valla

Hocam numlock'suz olunca yapamıyormusunuz ki??? Üstte'de sayılar var farkındaysanız ?

Normalde bende numlock seviyordum ama sırf büyük olmasından dolayı yoksa bunlar daha iyi eli orta veya kücük boyutta olanlar için
Excelde gerçekten hızlıca veri girerken çok işlevsel

Dahası  
Reaksiyon skoru
80
İsim
Şan Özşaho
tercih meselesi hocam ben hayatımda bir kere bile ordaki tuşlara 10 kereden fazla bastığımı hatırlamıyorum mouse alanından yiyor alan daha büyük problem bence
Mesaj otomatik birleştirildi:

hocam dalgasına dedim onu bu mouse için öyle yapan çok ya ondan dedim. ama gerçek konuşmak gerekirse alacaklarını düşünüyorum hem mağaza çok yeni üzerine de açıklamada v4 videoda v3 vs v2 videosu falan var biraz garip.
Masa küçükse doğrudur hocam, numlock sayı yazarken çok seri yazmak için çok işe yarıyor, gta 5'te uçağa yön vermek içinde lazım tabi :)

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,513
İsim
Olcay akbulut
forumun en çok mesaj alan konusu bu heralde

umutatwss

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
255
İsim
umut
Masa küçükse doğrudur hocam, numlock sayı yazarken çok seri yazmak için çok işe yarıyor, gta 5'te uçağa yön vermek içinde lazım tabi :)
haklısınız hocam gta 5 için de gerekli en kötü uçak sürerken başka klavyeye geçerim :D masa boyutundan ziyade kolları çok açmak gerekiyor mouse için yeterli alan bırakmak için o da biraz rahatsız edici durum oluyor tercihen full boyut klavye almazdım
Mesaj otomatik birleştirildi:

forumun en çok mesaj alan konusu bu heralde
1000 sayfaya doğru adım adım gidiyoruz normalde 80 90 sayfa farken aradaki mesajlar uzadı kitleyin konuyu falan diyordu 729. sayfayız bakalım nereye kadar gidecek kitlenmeden

Dahası  
Reaksiyon skoru
80
İsim
Şan Özşaho
11.11'de indirime girerse kesin alın dediğiniz bir klavye-mouse var mıdır ?

Mousakfa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
127
İsim
Mustafa
Beyler bu temudan alınan ürünler direkt iade ediliyor bu adamlar zarar girmiyor mu bu konudan biri beni aydınlatabilir mi?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,149
Üyeler
161,250
Son üye
Akif Çalkınsın
Top Bottom