Neler Yeni

❌İndirim Bitti! AJAZZ AJ159 APEX (ÜRETİMDEN KALDIRILDI)

Mousakfa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
127
İsim
Mustafa
Valla sistemleri çok değişik ben pro'yu 1300'e almıştım ucuz alanları görünce fiyat farkını para iadesi istedim önce 200 TL yatırdılar sonra bütün parayı bi anda iade ettiler üründe bana geliyor
Valla bende iadeyi bir düşündüm de vicdanım el vermedi.

Amd34

80+ Silver

umutatwss

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
255
İsim
umut
vallahi hocam o sizin keyfinize göre değişir çok tarz switch var biraz araştırma ile uygun olanı seçebilirsiniz.
valla hocam araştırma yapmıştım ama piyasa çok switch var ama biraz pahalı switch alana kadar bu klavyeden 1 tane daha alabiliyorsun öyle bir seçenekte var o yüzden ktt kang white veya leobog graywood v3 ya da mmd princess v4 düşünmüştüm ekstra olarak yanına almayı gateron g pro 3.0 ya da akko switchlere de bakılabilir ama kararsızım ne yapsam bilmiyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

1 2 kisiye tam iade yaptilar sadece

Giren magazaya giriyor temu niye odesin parasini?

Hata magazanin hatasi sonucta
bence temunun da yaptığı bir ödeme vardır çünkü ürün mağazaya geri gitmiyor geri gitse giren mağazaya girebilir kargo ücreti falan ama ürün kalıyor yani bilemedim

Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
Yunus Eker
Temunun sipariş başına 30 dolar zarar yaptığını okumuştum (ABD siparişleri için).

Edit:
1730748362815.png

Gamerzone

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Ayla Gökbakar
Ben beklemiyordum ya direk söylemeden 200TL'nin peşine verdiler

millet dolandırıcı olmuş apexlerin parasını almak için kaç kişi mcu muhabbetine yazdı
Hocam bende aj159 pro yu 1405TL den almıştım temuyu pek bilmiyordum sonra kupon işini felan öğrendim biraz da olsa iaade talep edebilirsem iyi olurdu açıkçası, siz nasıl istediniz acaba?

Dahası  
Reaksiyon skoru
162
İsim
asdasdas dadas
İşte Türk insanının ne kadar ahlaklı olduğuna gösteren güzel bir örnek olmuş bu konu. Utanmadan bir de övünerek bedavaya getirdiğini anlatıyor sağlam ürünü. Ahlak, etik, özsaygı, empati tüm bunların hepsinden yoksun olabilir mi bir insan? Bu firmalar bir daha indirim yapmazsa yapmaz; bunu hak ediyorsunuz.

umutatwss

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
255
İsim
umut
İşte Türk insanının ne kadar ahlaklı olduğuna gösteren güzel bir örnek olmuş bu konu. Utanmadan bir de övünerek bedavaya getirdiğini anlatıyor sağlam ürünün.
abartıya kaçırıyorlar valla gigabyte 6600 xt hocam hadi kupon falan daha uyguna getirmek neyse de bedavaya almak nedir ya sorunlu ürün yaşayanlar ilerde bedavaya ürünü alanlar yüzünden sorun yaşayacağını düşünüyorum daha fazla uğraş ile ürünü iade etmek zorunda kalacak hatta forumdaki biri ürünü kusurlu olmasına rağmen tam para iadesi alamamıştı millet daha uçak kargodayken parasını iade alıyor saçmalık cidden

Chappies

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
126
İsim
Göktuğ DADAŞ
arkadaşlar temu da ajazz159 pro bile kalmamış hepsini çekmişler şöyle bir 179apex koymazlar mı acaba ya

arkadaşlar temu da ajazz159 pro bile kalmamış hepsini çekmişler şöyle bir 179apex koymazlar mı acaba ya
ama böyle çakallar yüzünden hak etmiyoruz kusura bakmayın

Mousakfa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
127
İsim
Mustafa
abartıya kaçırıyorlar valla gigabyte 6600 xt hocam hadi kupon falan daha uyguna getirmek neyse de bedavaya almak nedir ya sorunlu ürün yaşayanlar ilerde bedavaya ürünü alanlar yüzünden sorun yaşayacağını düşünüyorum daha fazla uğraş ile ürünü iade etmek zorunda kalacak hatta forumdaki biri ürünü kusurlu olmasına rağmen tam para iadesi alamamıştı millet daha uçak kargodayken parasını iade alıyor saçmalık cidden
Ama buna bir çözüm lazım insanlara giren çıkan yok sonuçta ürün bedavaya geliyor yani.

Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
Yunus Eker
Bu iadeleri Temu karşılıyorsa neysede, satıcıdan çıkıyorsa kötü. Bana driver'ın mouse'u görmediği machenike m7 pro geldi. Tam para iadesi yaptılar. %50 iade etseler yeterdi.

Ekler

• WhatsApp Görsel 2024-11-04 saat 15.28.22_1712ad6a.jpg
    WhatsApp Görsel 2024-11-04 saat 15.28.22_1712ad6a.jpg
    133.1 KB · Hit: 98

Darkseed32

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
193
İsim
Volkan çabuk
Temu dan ürün aldım vergi dahil 1568 tuttu takilir mi? Gümrükte