Neler Yeni

❌İndirim Bitti! AJAZZ AJ159 APEX (ÜRETİMDEN KALDIRILDI)

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,313
İsim
Diyarhan
Evet arkadaşlar eve geldim yemek iş güç biraz da kullanayım derken anca resim çekme imkanım oldu. 20 dkdır kullanıyorum. Yazılımını yükledim. Firmware updatesi varmış ama yapıp yapmama konusunda tereddütüm var. 1k da kullanıyorum nedense yazılımda 4k ve 8k gözükmüyor.

Edit: 2.4ghz modunda 2k 4k 8k da gözüktü.
hangi renk la bu kırmızı rengi yoktu ama nasıl çektiysen kan kırmızı duruyor.

KaptanMC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
795
İsim
Mehmetcan İvrendi
temuda 110 tane leobog graywood v4 280 TL'ye satılıyor kuponla falan bir tık daha ucuza getirilip çok ucuza switch değişilebilir bence alidede uygun fiyatlı bir sürü switch var bilindik.
Hocam arada nasıl bir ses farkı var şahsen izlediğim sound test videolarında mikrofondan dolayı mı bilmiyorum ama Daktilo gibi sesler çıkıyordu acaba bana daha sessiz calışcak yani dakdilo gibi ses çıkarmayacak ama aynı zamanda sesini duyabileceğim o hissi alabileceğim Switch önerirmisin???

umutatwss

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
307
İsim
umut
Hocam arada nasıl bir ses farkı var şahsen izlediğim sound test videolarında mikrofondan dolayı mı bilmiyorum ama Daktilo gibi sesler çıkıyordu acaba bana daha sessiz calışcak yani dakdilo gibi ses çıkarmayacak ama aynı zamanda sesini duyabileceğim o hissi alabileceğim Switch önerirmisin???
switchler hakkında aşırı bilgim yok hocam switch önerisi konusunda fazla bilgili değilim fakat f p olarak bulduğum ktt kang white var bir de onun sesine bakın isterseniz ayrıca mikrofondan dolayı olabilir hocam

Mousakfa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
131
İsim
Mustafa
Gümrük denetimi bittikten sonra kargo şirketine ulaşması ne kadar sürdü beyler? Çin'den gelmesi gümrükten MNG'ye geçmesinden daha kısa sürdü de :D
Mng aşırı kötü ben başka bişeyler sipariş etmiştim temudan kutular falan ezik yırtık geldi iade işini de o zaman anladım.

shaco27

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,160
İsim
eyyüb
Deme hocam. Benimki de MNG'yle geliyor.
MNG kötü Arasa vermesi dağa kötü 😂
Saat 11 de gittim aldım MNG kargo dağıtıma çıkmamış adamlar çay içiyor😂.
2 adet ürün şeklinde ürünler gümrüğe. Ulaştı.
2 benim 2 arkadaşın adına paket var aynı anda geçirmeye çalışıyorlar halbuki 2-3 gün sipariş arası farkı var.

Top Bottom