Neler Yeni

❌İndirim Bitti! AJAZZ AJ159 APEX (ÜRETİMDEN KALDIRILDI)

umutatwss

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
274
İsim
umut
o kadar çok yapana denk geldim ki hocam ironi mi değil mi anlayamıyorum artık
haklısınız hocam hiç etik olduğunu düşünmüyorum vergisiz fiyattan 600 liraya satılan ürünü kuponla 400 450 liraya getirip üzerine bir de uçaktayken iade istiyorlar yok nordic yerine royuan yazıp panchip geliyormuş gelse ne olacak panchip teknik özelliklerine bakılıp güzel mcu olduğu belli oldu zaten bu kadarınının aç gözlülük olduğunu düşünüyorum kupon falan hadi neyse de sonradan ürün geldiğinde gerçekten sorun yaşayanlar bu tarz iade edenler yüzünden ekstra uğraşmak zorunda kalacak.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Beyler bu temudan alınan ürünler direkt iade ediliyor bu adamlar zarar girmiyor mu bu konudan biri beni aydınlatabilir mi?
giriyordur bence ücret ödemeden kargon kargo uçağına biniyor gümrüğe giriyor falan mağazaya da zararı vardır sadece temuya değil

Dahası  
Reaksiyon skoru
60
İsim
Ömer Faruk
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak Fırsatlar
haa anladım hocam aynı masa kaplaması folyosu gibi olanlardan tamamdır teşekkür ederim başka keycaps önerisi var mıdır ya puding keycaps sevmiyorum gamakay mk61 im vardı puding keycaps beğenmemiştim rgb açmayı da düşünmüyorum bana böyle harflerin rengi şeffaf olmayacak bir keycaps lazım yardımcı olabilir misiniz ?
vallahi hocam o sizin keyfinize göre değişir çok tarz switch var biraz araştırma ile uygun olanı seçebilirsiniz.

Mousakfa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
127
İsim
Mustafa
haklısınız hocam hiç etik olduğunu düşünmüyorum vergisiz fiyattan 600 liraya satılan ürünü kuponla 400 450 liraya getirip üzerine bir de uçaktayken iade istiyorlar yok nordic yerine royuan yazıp panchip geliyormuş gelse ne olacak panchip teknik özelliklerine bakılıp güzel mcu olduğu belli oldu zaten bu kadarınının aç gözlülük olduğunu düşünüyorum kupon falan hadi neyse de sonradan ürün geldiğinde gerçekten sorun yaşayanlar bu tarz iade edenler yüzünden ekstra uğraşmak zorunda kalacak.

giriyordur bence ücret ödemeden kargon kargo uçağına biniyor gümrüğe giriyor falan mağazaya da zararı vardır sadece temuya değil
Nasıl olabiliyor hala anlamış değilim mesela apexi iade etse adam bedava mouse almış oluyor direkt.

Xalionis

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
Can

Spectre_zz

80+ Bronze
Nasıl olabiliyor hala anlamış değilim mesela apexi iade etse adam bedava mouse almış oluyor direkt.
1 2 kisiye tam iade yaptilar sadece

Giren magazaya giriyor temu niye odesin parasini?

Hata magazanin hatasi sonucta

Dahası  
Reaksiyon skoru
108
İsim
kerem aydınalp
1 2 kisiye tam iade yaptilar sadece

Giren magazaya giriyor temu niye odesin parasini?

Hata magazanin hatasi sonucta
sesini çıkarmayan toplulukta vardır illaki.

Dahası  
Reaksiyon skoru
83
İsim
Şan Özşaho
Hocam numlock'suz olunca yapamıyormusunuz ki??? Üstte'de sayılar var farkındaysanız ?

Normalde bende numlock seviyordum ama sırf büyük olmasından dolayı yoksa bunlar daha iyi eli orta veya kücük boyutta olanlar için
Hiç kullanmadım hocam, ama sanki eksikliğinde arayacam gibi geliyor

Spectre_zz

80+ Bronze
Para magazaya iletilmeden temu havuzundan geri size gelmjs oluyor kisacasi magazayi da boyle cezalandiriyorlar boyle bi hata yapmaz daha ajazz

Amd34

80+ Silver
Valla sistemleri çok değişik ben pro'yu 1300'e almıştım ucuz alanları görünce fiyat farkını para iadesi istedim önce 200 TL yatırdılar sonra bütün parayı bi anda iade ettiler üründe bana geliyor

Spectre_zz

80+ Bronze
Valla sistemleri çok değişik ben pro'yu 1300'e almıştım ucuz alanları görünce fiyat farkını para iadesi istedim önce 200 TL yatırdılar sonra bütün parayı bi anda iade ettiler üründe bana geliyor
Neyyy

Neyse bu indirim konusu kapansin artik savas cikacak

Amd34

80+ Silver
Top Bottom