valla hocam net bir bilgim yok açıklama olarak v4 yazıyor ürün kargodayken bilgileri yanlış diye parasını iade edip beleşe mi alsak yaKanka bu attigin v3 versiyonmus tactile galiba, bu pahali olan v4
valla hocam net bir bilgim yok açıklama olarak v4 yazıyor ürün kargodayken bilgileri yanlış diye parasını iade edip beleşe mi alsak yaKanka bu attigin v3 versiyonmus tactile galiba, bu pahali olan v4
Hocam çok bilmiyorum rahatsız ettiysem özür dilerim şuanda elimde mizar mz60 Gateron Yellow switch var aula eğer blue ile gelirse mz60 ile aulanin switchlerini değiştirebilirmiyim?beyaz olan leobog reaper olma ihtimali çok yüksek hem temudaki video leobog reaper sesi hem de diğer sitelerde switch seçeneği olarak ama blue switch falan da gelebilir yani açıklama kısmında o switchten de bahsedilmiş %80-90 ihtimalle leobog reaper diyorum.
Yeşil bir Switch var içinde tam ismini unuttumAula f75 hangi switch ile gelecek bilen var mı?
çoğu kişi için numlock gereksiz yer kaplıyor.Numlock'suz klavye almak ta ne bileyim saçma geliyor bana, sadece yazı yazmıyoruz ki oyunda oynuyoruz, excell'de kullanıyoruz sonuçta
haa anladım hocam aynı masa kaplaması folyosu gibi olanlardan tamamdır teşekkür ederim başka keycaps önerisi var mıdır ya puding keycaps sevmiyorum gamakay mk61 im vardı puding keycaps beğenmemiştim rgb açmayı da düşünmüyorum bana böyle harflerin rengi şeffaf olmayacak bir keycaps lazım yardımcı olabilir misiniz ?
kaplama işlemini internetten kaplama folyosu alacaksınız ona uygun keseceksiniz yada klavyeyi söküp boyanacak kısımlara sprey atabilirsinizç
Oyun oynayan adam napsın numlock bölümünü %100 klavyeyi bıraktıktan sonra böyle gereksiz bir şey yokmuş dedimNumlock'suz klavye almak ta ne bileyim saçma geliyor bana, sadece yazı yazmıyoruz ki oyunda oynuyoruz, excell'de kullanıyoruz sonuçta
Iade zlmazlarsa felzket gümlerimvalla hocam net bir bilgim yok açıklama olarak v4 yazıyor ürün kargodayken bilgileri yanlış diye parasını iade edip beleşe mi alsak ya
tercih meselesi hocam ben hayatımda bir kere bile ordaki tuşlara 10 kereden fazla bastığımı hatırlamıyorum mouse alanından yiyor alan daha büyük problem benceNumlock'suz klavye almak ta ne bileyim saçma geliyor bana, sadece yazı yazmıyoruz ki oyunda oynuyoruz, excell'de kullanıyoruz sonuçta
hocam dalgasına dedim onu bu mouse için öyle yapan çok ya ondan dedim. ama gerçek konuşmak gerekirse alacaklarını düşünüyorum hem mağaza çok yeni üzerine de açıklamada v4 videoda v3 vs v2 videosu falan var biraz garip.Iade zlmazlarsa felzket gümlerim
Numpad benim icin kabus gibi eski klavyemde hem numbad hem bilek destegi vardi adeta uzay mekigi gibi masada yer kalmiyordutercih meselesi hocam ben hayatımda bir kere bile ordaki tuşlara 10 kereden fazla bastığımı hatırlamıyorum mouse alanından yiyor alan daha büyük problem bence
Gta 5'te numlock olmadan uçak kullanabiliyor musun bir bak bakalımOyun oynayan adam napsın numlock bölümünü %100 klavyeyi bıraktıktan sonra böyle gereksiz bir şey yokmuş dedim
Hocam numlock'suz olunca yapamıyormusunuz ki??? Üstte'de sayılar var farkındaysanız ?Numlock'suz klavye almak ta ne bileyim saçma geliyor bana, sadece yazı yazmıyoruz ki oyunda oynuyoruz, excell'de kullanıyoruz sonuçta
Oyun kolu kullandığım için bilmiyorumGta 5'te numlock olmadan uçak kullanabiliyor musun bir bak bakalım