Neler Yeni

❌İndirim Bitti! AJAZZ AJ159 APEX (ÜRETİMDEN KALDIRILDI)

dark87

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
M
beyaz olan leobog reaper olma ihtimali çok yüksek hem temudaki video leobog reaper sesi hem de diğer sitelerde switch seçeneği olarak ama blue switch falan da gelebilir yani açıklama kısmında o switchten de bahsedilmiş %80-90 ihtimalle leobog reaper diyorum.
Hocam çok bilmiyorum rahatsız ettiysem özür dilerim şuanda elimde mizar mz60 Gateron Yellow switch var aula eğer blue ile gelirse mz60 ile aulanin switchlerini değiştirebilirmiyim?

Dahası  
Reaksiyon skoru
80
İsim
Şan Özşaho
Numlock'suz klavye almak ta ne bileyim saçma geliyor bana, sadece yazı yazmıyoruz ki oyunda oynuyoruz, excell'de kullanıyoruz sonuçta

umutatwss

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
255
İsim
umut
haa anladım hocam aynı masa kaplaması folyosu gibi olanlardan tamamdır teşekkür ederim başka keycaps önerisi var mıdır ya puding keycaps sevmiyorum gamakay mk61 im vardı puding keycaps beğenmemiştim rgb açmayı da düşünmüyorum bana böyle harflerin rengi şeffaf olmayacak bir keycaps lazım yardımcı olabilir misiniz ?

Amd34

80+ Silver
Numlock'suz klavye almak ta ne bileyim saçma geliyor bana, sadece yazı yazmıyoruz ki oyunda oynuyoruz, excell'de kullanıyoruz sonuçta
Oyun oynayan adam napsın numlock bölümünü %100 klavyeyi bıraktıktan sonra böyle gereksiz bir şey yokmuş dedim

umutatwss

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
255
İsim
umut
tercih meselesi hocam ben hayatımda bir kere bile ordaki tuşlara 10 kereden fazla bastığımı hatırlamıyorum mouse alanından yiyor alan daha büyük problem bence
Mesaj otomatik birleştirildi:

Iade zlmazlarsa felzket gümlerim
hocam dalgasına dedim onu bu mouse için öyle yapan çok ya ondan dedim. ama gerçek konuşmak gerekirse alacaklarını düşünüyorum hem mağaza çok yeni üzerine de açıklamada v4 videoda v3 vs v2 videosu falan var biraz garip.

Spectre_zz

80+ Bronze
tercih meselesi hocam ben hayatımda bir kere bile ordaki tuşlara 10 kereden fazla bastığımı hatırlamıyorum mouse alanından yiyor alan daha büyük problem bence
Numpad benim icin kabus gibi eski klavyemde hem numbad hem bilek destegi vardi adeta uzay mekigi gibi masada yer kalmiyordu

KaptanMC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
511
İsim
Mehmetcan İvrendi
Hocam numlock'suz olunca yapamıyormusunuz ki??? Üstte'de sayılar var farkındaysanız ?

Normalde bende numlock seviyordum ama sırf büyük olmasından dolayı yoksa bunlar daha iyi eli orta veya kücük boyutta olanlar için

Amd34

80+ Silver
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,196
Üyeler
161,251
Son üye
Fktahsin
Top Bottom