Spectre_zz
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 642
Behde zaten viper mini var o da 1ms hic pro almasam mi acaba1k kullanmak mantıklı olur
Behde zaten viper mini var o da 1ms hic pro almasam mi acaba1k kullanmak mantıklı olur
TamamBilip bilmeden konuşma.milletide yanlis bilgilendirme
sana kalmıs bıseyBehde zaten viper mini var o da 1ms hic pro almasam mi acaba
Nasil edilmiyor arkadaşim.daha gecen hafta 2 kere iptal ettim.vergiyle birlikte iadesinide aldimedilmiyor dogru soylemıs arkadas
Alabilirsem bende apexi 159P yi satıcam kendi kullandığım.Pro iyi çıkacak diye düşünüyorum yorumu da var en azından ben satmıcam 1 pro 1 apex kalcak diğerlerini satıcam toplam 5 mouse kalıyor elime hepsini yavaş yavaş satarım
Bilmiyorum biri yanlış bilse okey'de ne zaman sorsam iade edileceğini söylüyorbenden kestiler vergi nasıl iade ediyolarmışçok güvenme banada öyle şeyler dendi kesti.
vergı devlete gıdıyor nasıl verdi acaba bende verilmiyo diye bılıyordumNasil edilmiyor arkadaşim.daha gecen hafta 2 kere iptal ettim.vergiyle birlikte iadesinide aldim
2side geliyor deneriz tarafımızı seçerizApex kronik sorunlu ve bence bu fiyata alınır. Çünkü şansını denemiş oluyorsun. 700 TL ye aldığımız apexler ya iyi gelecek ya da çöp. Ben bu durumu daha önceden de biliyordum ve bu riski göze alarak apex aldım. Pro sürümünde ise hiç kötü yorum hatta hep iyi yorum var. İşimi garantiye alarak bir tane de pro aldım Pro 1200'e geldi ama olsun. İşimizi sağlama alalım birinden biri sıkıntısız çalışsın.
Memnun musun sen 159p'den nasıl malzeme kalitesi vsAlabilirsem bende apexi 159P yi satıcam kendi kullandığım.
Eşya senin eline geldi mi Türkiyede gümrükten geçti mi ?Nasil edilmiyor arkadaşim.daha gecen hafta 2 kere iptal ettim.vergiyle birlikte iadesinide aldim
Vergi devlete sen ürünü aldiğin zaman gider.mantiken daha gelmemiş ürün niye hemen devlete gitsin.vergı devlete gıdıyor nasıl verdi acaba bende verilmiyo diye bılıyordum