Teykage
80+ Silver
Dahası
Bu ne hocam çok uzun benim el 16.5 buna bana gelmez buMachineke m7 Pro aşık etti kendine harika gözüküyor özellikle palm içinAlıntıyı görüntüle
Bu ne hocam çok uzun benim el 16.5 buna bana gelmez buMachineke m7 Pro aşık etti kendine harika gözüküyor özellikle palm içinAlıntıyı görüntüle
Hala düzgünce çalışıyor muBeyler polling rate test yapayım dedim fareyi o kadar hızlı salladım ki artık sallayınca içinden bir ses geliyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
Alt üst sallayınca ses yok ama sağ sol sallayınca ses var
kutu icerigi bumu sadeceMachineke m7 Pro aşık etti kendine harika gözüküyor özellikle palm içinAlıntıyı görüntüle
batarya cıkmıs olabılır tecrubelıysen ac bakBeyler polling rate test yapayım dedim fareyi o kadar hızlı salladım ki artık sallayınca içinden bir ses geliyor
Alt üst sallayınca ses yok ama sağ sol sallayınca ses var
Ses var ama çalışıyor. Akşam skatezleri söküp ince tornavida setim ile açacağım içini resmini çekip yüklerimkutu icerigi bumu sadece
batarya cıkmıs olabılır tecrubelıysen ac bak
skatezleri fazla yırtma bence sonra skatez ararsınSes var ama çalışıyor. Akşam skatezleri söküp ince tornavida setim ile açacağım içini resmini çekip yüklerim
Skatezleri dikkatlı sökSes var ama çalışıyor. Akşam skatezleri söküp ince tornavida setim ile açacağım içini resmini çekip yüklerim
Bu sipariste kaç ürün vardı usta neler vardıBenim ilk parti geldi Alıntıyı görüntüle
Bu sipariste kaç ürün vardı usta neler vardı
Mızrak? Tam olarak bu konu ne hocam? Yani pahalıya mı aldınız ucuza mı aldınız manasında?Hayırlı olsun hocam. Mızraklar teslim bugün
300 Spartalı gibi gezecez bugün mızraklarla
Alıntıyı görüntüle
Mızrak bize girdi hocaaa gerisini sen anla.Mızrak? Tam olarak bu konu ne hocam? Yani pahalıya mı aldınız ucuza mı aldınız manasında?