aras114
80+
- Reaksiyon skoru
- 54
1 saat süren konuşmanın ardından nihayet talebimi aldılar, uzman ekip 24 saat içinde aradaki farkı alabilip alamayacağımı bildireceksonuç ne hocam?
1 saat süren konuşmanın ardından nihayet talebimi aldılar, uzman ekip 24 saat içinde aradaki farkı alabilip alamayacağımı bildireceksonuç ne hocam?
bayağı bir kişi etti o sebeptenBazi yerlerde takılıyor gibi yorumlar gördüm iptal eden varmı bu yüzden?
hocam bende talep bırakmıştımda bişey dönmemişti bakalım hayırlısı apex için1 saat süren konuşmanın ardından nihayet talebimi aldılar, uzman ekip 24 saat içinde aradaki farkı alabilip alamayacağımı bildirecek
Talebini iptal edecekler1 saat süren konuşmanın ardından nihayet talebimi aldılar, uzman ekip 24 saat içinde aradaki farkı alabilip alamayacağımı bildirecek
ben de keşke pro alsaydım apex şimdi turuncu sacma sapan duracakBenim pro da gelse hayırlısıyla ya apex ve f75 almamak için kendimi zor tutuyorum
Hocam verdiğiniz kanıt fotoğrafını banada atabilir misiniz rica etsem ? Bide kabul edilirse bilgilendirir misniz ?1 saat süren konuşmanın ardından nihayet talebimi aldılar, uzman ekip 24 saat içinde aradaki farkı alabilip alamayacağımı bildirecek
Sizin pro nerede hocam 21'inde sipariş verdiğim pro 1-2 saat önce gümrükten geçti.Benim pro da gelse hayırlısıyla ya apex ve f75 almamak için kendimi zor tutuyorum
Bende kararsiz kaldimbeyler istanbul içi turuncu apexle mavi takaslamak isteyen var mı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
bayağı bir kişi etti o sebepten
28 Ekim 15.54te aldım benSizin pro nerede hocam 21'inde sipariş verdiğim pro 1-2 saat önce gümrükten geçti.
Fare beleş değil ama Apex 800 TL ve 3950 sensör bu 3395 2000 TLGençler bundan alınır mı Rampage de mouse çıkıyor, bunedir pixart 3395 sensörleri beleş dağıtıyor sanırım.
Rampage ama nordic kullanmışlar helal olsun:
İstediğini kullansın fiyat olarak apexin yanından geçemezGençler bundan alınır mı Rampage de mouse çıkarıyor, bunedir pixart 3395 sensörleri beleş dağıtıyor sanırım.
Rampage ama nordic kullanmışlar helal olsun: