Omae wa mou
80+
- Reaksiyon skoru
- 58
Hayır şuan stok yokşu an mouse stokta mı ben bi türlü sepette göremedim şunu
Hayır şuan stok yokşu an mouse stokta mı ben bi türlü sepette göremedim şunu
hocam valla anlamadım kolpa gibi gelmedi bana , sepete aula f75 mekanik klavye ekledim , yanında tornavida seti , 50 cm masa ışığı vergi dahil 1200 e denk geldi. Klavyeye ihtiyacım yok ama mantıklı geldiCark isi fiyasko onu salla
Sistemi öyle oluyor cark çeviriyorsun 2 ürün al diyor sana 2500Tl'ye kadar kod vercem ama 2500 direk vermiyor şanisina ne veirirse
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Yok daha neler ne yaptın aga sen sabahta dir yalvarıyorum adamlara vermiyorlar bottmu verid müşteri temsilcisimi
Sepetin ssini at bakayım vergi ilemi 1200hocam valla anlamadım kolpa gibi gelmedi bana , sepete aula f75 mekanik klavye ekledim , yanında tornavida seti , 50 cm masa ışığı vergi dahil 1200 e denk geldi. Klavyeye ihtiyacım yok ama mantıklı geldiMasa ışığı işime yarar , tornavida setide gayet okey kasa bakımı yaparken kullanırım ya da babama veririm. Ben sadece o yazan para vergi mi acaba diye düşündüm ? Sen ne dersin , bu sepet alınır mı yoksa apex stokğu takip edip klavye yerine onumu alayım ?
bakayımSepetin ssini at bakayım vergi ilemi 1200
Sepetin ssini at bakayım vergi ilemi 1200
klavyeye ihtiyacın yoksa mouse alhocam valla anlamadım kolpa gibi gelmedi bana , sepete aula f75 mekanik klavye ekledim , yanında tornavida seti , 50 cm masa ışığı vergi dahil 1200 e denk geldi. Klavyeye ihtiyacım yok ama mantıklı geldiMasa ışığı işime yarar , tornavida setide gayet okey kasa bakımı yaparken kullanırım ya da babama veririm. Ben sadece o yazan para vergi mi acaba diye düşündüm ? Sen ne dersin , bu sepet alınır mı yoksa apex stokğu takip edip klavye yerine onumu alayım ?
Sorun olmaz ama siparis geçtikten sonra diğer 2sini iade edip paranı alabilirsin
hocam sıkıntı şurda her an stok yenilenmeyebiliyor , bu bedava ürünler süre sınırlı. Takip etmek riskli olabilir , kalvyeyi alıp satsam mı diyorum ? Bu mouse uzun süre benzer fiyatta kalacak gibi , daha rahat stok takibi yaparım hatta kar bile edebilirim.klavyeye ihtiyacın yoksa mouse al
yok iade etmem ihtiyacım olan ürünlerSorun olmaz ama siparis geçtikten sonra diğer 2sini iade edip paranı alabilirsin
sen ne dersin hocam ? Yukarıda yazdığım mantıklı bir strateji mi sence ?Sorun olmaz ama siparis geçtikten sonra diğer 2sini iade edip paranı alabilirsin
Bana attığın fotonun üstünde vergisiz fiyatı yaziyor olması lazım önemli olan ohocam sıkıntı şurda her an stok yenilenmeyebiliyor , bu bedava ürünler süre sınırlı. Takip etmek riskli olabilir , kalvyeyi alıp satsam mı diyorum ? Bu mouse uzun süre benzer fiyatta kalacak gibi , daha rahat stok takibi yaparım hatta kar bile edebilirim.
yok iade etmem ihtiyacım olan ürünlerSadece o yazan fiyatlar vergi mi değil mi onu düşünüyorum.
Ben klavye elimde ak992 ve m800 ultra var satmak için almıyorum hangisini beğenirsem onu kullanıp diğerini yedekte bekletilir kafasıyla aliyorum suan apex alsammi almasammi diye dusunuyorum mcudan dolayisen ne dersin hocam ? Yukarıda yazdığım mantıklı bir strateji mi sence ?
aaaa normal fiyatı da böyle yazıyor , bedava diye sepete ekletti bu kolpacılarBana attığın fotonun üstünde vergisiz fiyatı yaziyor olması lazım önemli olan o
Ben klavye aldim alemde ak992 ve m800 ultra var satmak için almıyorum hangisini beğenirsem onu kullanıp diğerini yedekte bekletilir kafasıyla aliyorum suan apex alsammi almasammi diye dusunuyorum mcudan dolayi
mcu da ne sorun varmış ki ? 400 sayfa mesajı takip edemedim özet geçebilir misinBana attığın fotonun üstünde vergisiz fiyatı yaziyor olması lazım önemli olan o
Ben klavye elimde ak992 ve m800 ultra var satmak için almıyorum hangisini beğenirsem onu kullanıp diğerini yedekte bekletilir kafasıyla aliyorum suan apex alsammi almasammi diye dusunuyorum mcudan dolayi