KaptanMC
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,440
Bendede 490TL'ye geliyordayı fenasın he bu arada bişey sorcam teşvik indirimi verdi vergisiz 159pro 490tlye geliyor alınır mı sizce ne diyonuz
Bendede 490TL'ye geliyordayı fenasın he bu arada bişey sorcam teşvik indirimi verdi vergisiz 159pro 490tlye geliyor alınır mı sizce ne diyonuz
teşvik indirimi mi senindeBendede 490TL'ye geliyor
mouse hakkında gelen yorumlara bakılırsa 500tlye mükemme bi fiyat yanına 2 3 bir şey eklenip alınır dayıuyumayan tayfa sömürmeye başlıyor ufaktan
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
indirimi değiştiremiyorum ki kanki yoksa apex düşünmüştüm klavyeye ihtiyacım yok
hm öyleli diyorsun hocam bakayım o zaman bi kredi verirsemouse hakkında gelen yorumlara bakılırsa 500tlye mükemme bi fiyat yanına 2 3 bir şey eklenip alınır dayı
Ben inatlaşıyorum hoşuma gidiyor adama diyom kabul etmezsem ne olur fakan
Evetteşvik indirimi mi seninde
Benimki kamlumbağ gibi yazmazsa bende alacamihtiyacım yoktu ama baktım kafalarına göre kupon veya kredi veriyorlar. ikna kabiliyetimi ölçmek istedim. bir 15 dakikamı aldı ama 111 tl kredi aldım
Knk seninki yine iyi benimki yatıyor knk bildiğin yatıyor adam her mesajı arasında 5-10dk varbenimki bulamıyorum özür dilerim gerçekten bana 1 dakika verin diyor bu adamlar cidden sıkıntılı mı yoksa çeviri mi problem anlamıyorum artık
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
hala vermedi benimki
ne aşamadasın?youssef khaled banada geldi şimdi kupon koparabilirsem koparıyım keretadan