Palo DAYI 👑
80+ Gold
alanlar var ama ilk zamanlarda almıslarknk marka satamadıklarını buraya ekledi siyh ve beyaz hiç gelmedi ve gelmeyecek gibi
alanlar var ama ilk zamanlarda almıslarknk marka satamadıklarını buraya ekledi siyh ve beyaz hiç gelmedi ve gelmeyecek gibi
yesyeysyseseAbicim siz hasta mısınız hala bu mouseu mu konuşuyonuz
cevaba gerek kalmadı hocam ben sorunu çözdüm destek bir halta yaramıyo.iade kom
Hocam şadeye cevap verince etiket atar mısınız bemde iade etmeyi düşünüyorum ancak vergiti veriyorlar mı bilmiyorum
Bunu neden bu kadar konusuyonuz ki olayı ne yaniyesyeysysese
bir 500 sayfa daha konusalım gel sendeBunu neden bu kadar konusuyonuz ki olayı ne yani
Bu mouseun olayı ne kankam?bir 500 sayfa daha konusalım gel sende
Sarıyor sohbet muhabbetBunu neden bu kadar konusuyonuz ki olayı ne yani
işte her yeni gelen bunu soruyor 500 sayfa daha konuşulur gören geliyor hgBu mouseun olayı ne kankam?
Hocam ben yatmadım bide beni düsün gerçi gece uykum yoktu forumda birine bir konuda yardımcı oluyordum saat 1'de falan sonra saat 3'te baktım stok gelmiş Apex'in ama indirimi pro'da kullandım diye indirim bekledim Sonra F75'inde beyaz stok geldi ama bu seferde Apex ile beraber olunca 1070TL sınırını asıyor vs. Derken hić bir şey alamadım ve Dün sabah 9'dan beri yatmadımsiyah cok naşrden düşuyor bugun full mavı var sabah 10.30dan beri burdayım 1dk lan saat 5 olmus nasıl zaman gectı ohaa
Hb playı ne ?işte her yeni gelen bunu soruyor 500 sayfa daha konuşulur gören geliyor hg
Olayı ne bunun. Alınır mı?Hocam ben yatmadım bide beni düsün gerçi gece uykum yoktu forumda birine bir konuda yardımcı oluyordum saat 1'de falan sonra saat 3'te baktım stok gelmiş Apex'in ama indirimi pro'da kullandım diye indirim bekledim Sonra F75'inde beyaz stok geldi ama bu seferde Apex ile beraber olunca 1070TL sınırını asıyor vs. Derken hić bir şey alamadım ve Dün sabah 9'dan beri yatmadım
-Hocam olurda apex'e Beyaz/Siyah fark etmez stok gelirse haber verin aynı şekilde F75 gelirsede yazın bana
kısmi iade isteArkadaşlar desteğe gerek kalmadı docku düzelttim aygıt yöneticisinden driveri kaldırdım restart attım bilgisayara.