YiğitY.
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 300
111TL temu kredisi ve %20 kuponla 636 ya geliyor. İkisini de müşteri hizmetleri ile bolca konuşarak aldım, birkaç kere denedim.
Ben manit yaptım halla vermiyor
111TL temu kredisi ve %20 kuponla 636 ya geliyor. İkisini de müşteri hizmetleri ile bolca konuşarak aldım, birkaç kere denedim.
Apex daha iyi500 daha verip pro almak mantıklı mı ?
ben kredisiz aldım F75 i kredi fln yok bende desteğe yazsak kredi tanımlarlar mı acaba ?Temu Kredisi veriyorlar önceki alışveriş sebebiyle %20 de olunca daha ucuz oluyor.
nasıArkadaşlar bu kardeşiniz mouse u bedavaya almış oldu.
aldıktan sonra mı geri ödeme düşüyor ? ben bi türlü indirim kodu bulamadım
Denemekte fayda var.ben kredisiz aldım F75 i kredi fln yok bende desteğe yazsak kredi tanımlarlar mı acaba ?
bot ile konuşurken sağ üstte böyloe kağıt gibi bir logo var ona basın 1 yıldız verın hocam dırekt bağlıyorMüşteri hizmetlerine girince sanal bot ile konuşturuyor beni. Nasıl müşteri hizmetleri ile konuşucam acaba.
aslında önce bi siparişin olursa kesin kampanya ile 2. siparişini alırsın ben ilk siparişimi alırken klavye hızlı hızlı bitiyodu acele ettim şimdide bir daha sipariş vermiyeceğim için tek seferlik kod arıyorumaldıktan sonra mı geri ödeme düşüyor ? ben bi türlü indirim kodu bulamadım
bu tesvık ınıdırımı nasıl bıse ss var mıBeyler bir şey buldum eğer olursa vergi ödemeden alabileceğim ürünü yani Apex+Aula F75'i vergi dahil Toplam 1000TL'ye alabileceğim hatta teşvik indirimi gelenler 500-800TL arasına 2'sini alabilecek