Koray 3245
80+
- Reaksiyon skoru
- 52
Sağolun hocam.bot ile konuşurken sağ üstte böyloe kağıt gibi bir logo var ona basın 1 yıldız verın hocam dırekt bağlıyor
Sağolun hocam.bot ile konuşurken sağ üstte böyloe kağıt gibi bir logo var ona basın 1 yıldız verın hocam dırekt bağlıyor
İki kupon mu verdiler hocam ? Ben de isteyeceğim de bir tık sanal dilencilik gibi geliyor111TL temu kredisi ve %20 kuponla 636 ya geliyor. İkisini de müşteri hizmetleri ile bolca konuşarak aldım, birkaç kere denedim.
Hocam Mesajlar kısmına girin orda promosyonlar var girin oraya Ekstra İndirim diye bı promosyon var işte o seçtiğiniz ürüne ekstra indirim yapıyorbu tesvık ınıdırımı nasıl bıse ss var mı
Ne yazdınız hocam almak için ? Bana bir türlü vermiyorlar. Bir de hesabınız yeni mi ?Alıntıyı görüntüle
şöyle bişey buldum deneyeceğim belki gelir harbiden
1 yıldız vermeyi dene ben öyle bağlanmıştımBeni inatla müşteri hizmetlerine bağlamıyor.
4 defa verdim bağlamadı sonunda yazdım bağladılar1 yıldız vermeyi dene ben öyle bağlanmıştım![]()
kuponu sansürlemenize gerek yok hocam zaten hesapta varsa %20 indirim kuponun kodu o. hesapta olması önemliAlıntıyı görüntüle
yüzde 20 gelmiş bişey yapmadım destek birimine bağlandım bu mouse yi almak istiyorum ama param yok tarzı bişey söyledim kupon var mı dedim sıkıştırdım biraz yaptı