bence pcb olarak ak820 pro daha iyi. Gecikme testi değerlerinde de ak820 3.5 mi 3.8 mi ne kablolu kullanım gecikmesi varken aula 6 7 civarı bir şeydi kablosuz 2.4 ghz kullanım değerleri ikisininde 2 kat arttırılmış değerleri.Ak820 pro'dan daha iyi bana göre ak820 pro almadan önce aula alacaktım stok yok
tft ekran ekstra swıtchlerı daha ıyıAk820 pro yu bilemem ekranı olduğu için bir+ daha iyi olabilir ama Max dan switch vs olarak daha iyi aula f75
f75e 820 prodan daha iyi diyorlarsacmalık o paraya ak820 pro alınır
şarjı çabuk bitmesin diye tft açmazsın bile bi zaman sonratft ekran ekstra swıtchlerı daha ıyı
Öyle bana göre kutusuna attım 820 max gelince pro'yu duruyorf75e 820 prodan daha iyi diyorlar
max den iyi pro dan iyi degil sanırım kasa kalitesi olarak falan ama aradaki fiyat ucurumu cokf75e 820 prodan daha iyi diyorlar
Az önce biri de dock bozuk diyorduARKADAŞLAR sahibinde satan arkadaş bozuk yazmış var mı böyle bir problem biri açıklayabilir mi
max pro dan daha iyi değil mi? redditte öyle okumuştum.max den iyi pro dan iyi degil sanırım kasa kalitesi olarak falan ama aradaki fiyat ucurumu cok
degıl max da bi tane mi ne switch secenegi varmax pro dan daha iyi değil mi? redditte öyle okumuştum.
Hocam yorum yapma bence sen max daha iyi switch dediğin olay çok basit 300-400'e çözülür pro'da gift switch iyi fakat arada hissedeceğin bi fark göremezsin max'in 8000 mah bataryası yeterdegıl max da bi tane mi ne switch secenegi var
max serisi pronun bir üst modelidir pro max gibi düşünün. temuda satılan ekransız model sadece. Max daha iyidir kendi sattıkları ekranlı max serisinin plate i daha iyiydi yanlış hatırlamıyorsam.max pro dan daha iyi değil mi? redditte öyle okumuştum.