Amd34
80+ Silver
Bi bize gelmedi şu fırsatlar159pro vergi dahil 700 e geliyor dediğin gibi 440 TL ye düştü sence alınır mı?
Bi bize gelmedi şu fırsatlar159pro vergi dahil 700 e geliyor dediğin gibi 440 TL ye düştü sence alınır mı?
Zor buldum baya gezdim bildirim geldi kuponlar ve teklifler bölümünde veriyor sanırım beyaz vergi hariç 440 vergi dahil 650-700 civarı bir şeye geldiBi bize gelmedi şu fırsatlar
Bedava biz 1300 TL ödedikZor buldum baya gezdim bildirim geldi kuponlar ve teklifler bölümünde veriyor sanırım beyaz vergi hariç 440 vergi dahil 650-700 civarı bir şeye geldi
Alınır.159pro vergi dahil 700 e geliyor dediğin gibi 440 TL ye düştü sence alınır mı?
En başta dedim ön sipariş ürün ile sipariş edin kargolara 4 5 gün geç çıkıyor. O taktik ile ucuz ürün gelince hemen iptal edilebiliyordu.Bedava biz 1300 TL ödedik
Sağlık olsun onun yerine 2 apex aldım o çıkarır onun parasını zaten 270 TL geri iade aldım 1k gelmiş olduAlınır.
Mesaj otomatik birleştirildi:
En başta dedim ön sipariş ürün ile sipariş edin kargolara 4 5 gün geç çıkıyor. O taktik ile ucuz ürün gelince hemen iptal edilebiliyordu.
Alınır.
Mesaj otomatik birleştirildi:
En başta dedim ön sipariş ürün ile sipariş edin kargolara 4 5 gün geç çıkıyor. O taktik ile ucuz ürün gelince hemen iptal edilebiliyordu.
159p yi vergi hariç 300 e alamamıştım ben de stok anında bitmişti 140 TL fazlaya pro bence mantıklı oldu herhangi bir sorunu yoksa nordicmiş veya başka bir şey varmış konusu dönüyordu da standlı 700e sensörü iyi mouse bence iyi seçenek olduSağlık olsun onun yerine 2 apex aldım o çıkarır onun parasını zaten 270 TL geri iade aldım 1k gelmiş oldu
Ya boşver nordic bordiç 700-1k standlı ürün alıyorsun kalite bekliyorlar birde ürün takılmadan sorunsuz çalıştıktan sonra benim için hiç bi önemi yok159p yi vergi hariç 300 e alamamıştım ben de stok anında bitmişti 140 TL fazlaya pro bence mantıklı oldu herhangi bir sorunu yoksa nordicmiş veya başka bir şey varmış konusu dönüyordu da standlı 700e sensörü iyi mouse bence iyi seçenek oldu
Aynı şekilde düşünüyorum 159p ile pro arasında iyi fark var mı bu aradaYa boşver nordic bordiç 700-1k standlı ürün alıyorsun kalite bekliyorlar birde ürün takılmadan sorunsuz çalıştıktan sonra benim için hiç bi önemi yok
Yok sanırım biri 8k biri 1k destekli sadeceAynı şekilde düşünüyorum 159p ile pro arasında iyi fark var mı bu arada