Tr sitesi hocam yabancı site değil.Bu siteden vergi çıkıyor mu hocam?
Tr sitesi hocam yabancı site değil.Bu siteden vergi çıkıyor mu hocam?
Buda gayet iyi bir ürün fakat F1 serisi her yerde önerilen bir ürün. R1 Pro Max almak yerine 200TL daha koyarak F1 Pro Max alabilirsiniz.https://wraithesports.com/products/vxe-r1-kablosuz-mouse?variant=47501104021697 şu nasıl acaba bilen var mı?
İade işlemim tamamlanınca alacağım. Teşekkür ederim.Buda gayet iyi bir ürün fakat F1 serisi her yerde önerilen bir ürün. R1 Pro Max almak yerine 200TL daha koyarak F1 Pro Max alabilirsiniz.
Buda gayet iyi bir ürün fakat F1 serisi her yerde önerilen bir ürün. R1 Pro Max almak yerine 200TL daha koyarak F1 Pro Max alabilirsiniz.
alınmaz mı diyosunuz şimdi sizİade işlemim tamamlanınca alacağım. Teşekkür ederim.
Ben beğenmedim açıkçası. Size gelince inceleyin. Belki sizin hoşunuza gider. Ben malzeme kalitesini beğenmedim. Ürünü kullanmadım.alınmaz mı diyosunuz şimdi siz
F1 Pro Max modelini aktif kullanıyorum 4 ay kadar oldu. Önceden Rival 3 Wireless kullanıyordum ağırlıkta ciddi bir fark yarattı. Pil ömrü muhteşem gidiyor, kabloya taktığınızda hâla kullanabiliyorsunuz. Bilgisayardan hem çalışıyorum hem oyun oynuyorum günlük en az 8 saatlik kullanım gibi düşünebilirsiniz, 2 haftada bir şarj ediyorum daha az kullanımda 3-4 haftayı çıkartır. Hayatımda harcadığım en iyi 2bin tl diyebilirim bu mouse için.İade işlemim tamamlanınca alacağım. Teşekkür ederim.
Eline ulaşıp deneyen var mı mouseyi?
Bugün bana geldi ve hemen değişim talep ettim. Mouse'u sallayınca sanki içinde bir parça varmış gibi takır takır sesler geliyor. Eğer yeni gönderdiklerinde bu sorun devam ederse iade edeceğim
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ayrıca Dongle ve kablosunun malzeme kalitesini pek beğenmedim çok dandik duruyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Değişim talebini, iade talebi olarak değiştirdim. Kalitesini beğenmedim.
Kablonun dandikliğine değinmemişsiniz ama geri kalanı dediğiniz gibi. Bence bu fiyat için o ürün yetersiz hem kalite hemde malzeme kalitesi olarak. Alana hayırlı olsun ben iade edeceğim bugün.İnceleme - Yeni F/P Kralı Olabilecek mi? Ajazz AJ199 4K Wireless Gaming Mouse
Herkese yeni bir incelemeden daha selamlar Yine bir TR'de ilk inceleme ile daha karşınızdayım. Ajazz AJ199 4K Wireless Tedarik Süreci Hepsiburada üzerinden, daha önce deneyimlemediğim bir satıcıdan satın aldım bu ürünü(Aldığım tarih itibariyle 1786₺ , ~57 USD). 2 gün içerisinde kargo...forum.donanimarsivi.com
Ürün bugün elime ulaştı. Taze taze incelemesini yaptım. Linki yukarı bıraktım ilgili arkadaşlar okuyabilir.
Kablo dandik değil ki üstad. Sana neresi sıkıntılı geldi ki? Standart bildiğimiz paracord kablo böyle oluyor. Mouse hareketlerin engellenmesin diye kuş gibi yapıyorlar. Kablolu kullanımda da kablosuz hissiyatını yakalayabilmek adına. Benim kopyamda malzeme kalitesi ile ilgili ciddi bir sıkıntı yok. Creaking yok, Wobble yok. Sallantı testleri nefis. Belki sizin kopya sıkıntılıdır hocam. İade etmişsiniz zatenKablonun dandikliğine değinmemişsiniz ama geri kalanı dediğiniz gibi. Bence bu fiyat için o ürün yetersiz hem kalite hemde malzeme kalitesi olarak. Alana hayırlı olsun ben iade edeceğim bugün.