Alcağınız bankayı da iyi seçin işbankası ve ziraat euro kurundan alır gibi alıyor dolar kurunuBanka mesai saatleri dışında dövizi daha pahalı satar haberiniz olsun, yaklaşık 50-60 kuruş oynar tahminimce
Mümkün oldukça haftaiçi ve mesai saatleri içinde almaya çalışın. Yoksa fark ödersiniz.Millet ak992 aldım şimdi yapı kredi world 921 için 946 kesti haberiniz ola
Deneme boardu gibi kullanmalık, switch fiyatına klavyebana klavye geldi beyler ilk hissiyat olarak aşırı kalitesi bi hissiyat bıraktı ama çok ucuz olduğu için direkt modliyim dedim brown switch modlayınca beklediğimden çok daha iyi oldu
Ayrıca ben kırmızı seçtim siparişte de kırmızı gözüküyor ama mor renk geldi
ama gerçekten alta bandı çektikten sonra bi de kutuyu sardıkları süngeri en alta 2 kat koydum çok fenasal bi sesi olduDeneme boardu gibi kullanmalık, switch fiyatına klavye
Tuş kalitesi çok iyi denemez ama şekli bana güzel hissettirdi , bide ben mor almama rağmen ben hariç herkese mor göndermişlerama gerçekten alta bandı çektikten sonra bi de kutuyu sardıkları süngeri en alta 2 kat koydum çok fenasal bi sesi oldu
Mesaj otomatik birleştirildi:
ilk hissiyat çok kötü ama haberiniz olsun bi de tuşlar bi garip geldi bana basması zor şekillerinden ötürü
nası ya kırmızı mı yollamışlar özellikle kırmızı istedim bi deTuş kalitesi çok iyi denemez ama şekli bana güzel hissettirdi , bide ben mor almama rağmen ben hariç herkese mor göndermişler
Aynen öyle oldunası ya kırmızı mı yollamışlar özellikle kırmızı istedim bi de
magnetic switchler normalde ne kadar beyler
Takamazsın magnetic olmayan boarda. Board manyetik destekliyse de 60-70usd 70li setnası ya kırmızı mı yollamışlar özellikle kırmızı istedim bi de
magnetic switchler normalde ne kadar beyler
o fiyata nereden aldınız hocamMillet ak992 aldım şimdi yapı kredi world 921 için 946 kesti haberiniz ola