fruko.gzz
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 901
Parça olarak alabilirim hocam sizdenDel tuşu bozuldu hocam, Del olmadan bi işime yaramaz, bu halde satılmaz da
Parça olarak alabilirim hocam sizdenDel tuşu bozuldu hocam, Del olmadan bi işime yaramaz, bu halde satılmaz da
20 dolara aldım, led bozulunca 5 dolar iade yaptılar. Sonra da del bozulduNe kadara gelmişti
Olabilir hocam da çok avantajlı olmaz gibi sizin için. Teklifiniz var mıParça olarak alabilirim hocam sizden
Neden parçalamanı istiyorlar ?Arkadaşlar 1 tuşu çalışmayan ve 1 tuşunun ledi arızalı olan Dynatab 75 için tam iade yapacağız klavyeyi parçalayıp video atın dedilervermezlerse ne halt edeceğim
![]()
Hiçbir fikrim yok, led'i de tuşu da videolu şekilde kanıtlarıyla gönderdim, ona rağmen parçalamamı istedilerNeden parçalamanı istiyorlar ?
İlginç.Hiçbir fikrim yok, led'i de tuşu da videolu şekilde kanıtlarıyla gönderdim, ona rağmen parçalamamı istediler
Hocam senin kargo kodunun başında veya sonunda ne yazıyor "PALTR" içeriyormuydu.Hiçbir fikrim yok, led'i de tuşu da videolu şekilde kanıtlarıyla gönderdim, ona rağmen parçalamamı istediler
İçeriyordu, direkt aras'a verdilerİlginç.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam senin kargo kodunun başında veya sonunda ne yazıyor "PALTR" içeriyormuydu.
Hocam uygulamasından delle scrollukun yerini değiştirin. Öyle kullanın. Yada dosya tusunun delle yerinş değiştirin. Atama yapabiliyorsunuzDel tuşu bozuldu hocam, Del olmadan bi işime yaramaz, bu halde satılmaz da
Bana 5 dolar iade ettiler. İki ledim senkron çalışmıyor diye. Onun haricinde hocam biraz zorlayın deneyin switchin yuvasına filan bastırın. Düzelme ihtimali çok yüksek. Biz düzelttik o şekildeHiçbir fikrim yok, led'i de tuşu da videolu şekilde kanıtlarıyla gönderdim, ona rağmen parçalamamı istediler
Parçalarsan videoyu atta bizde izleyelimHiçbir fikrim yok, led'i de tuşu da videolu şekilde kanıtlarıyla gönderdim, ona rağmen parçalamamı istediler
Ben de led için 5 almıştım, tuş için 5 dolar daha iade talep ettim kabul ettiler. Atama yapar kullanırım artıkHocam uygulamasından delle scrollukun yerini değiştirin. Öyle kullanın. Yada dosya tusunun delle yerinş değiştirin. Atama yapabiliyorsunuz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bana 5 dolar iade ettiler. İki ledim senkron çalışmıyor diye. Onun haricinde hocam biraz zorlayın deneyin switchin yuvasına filan bastırın. Düzelme ihtimali çok yüksek. Biz düzelttik o şekilde
5 dolar daha güzel olmuş hocam kullanırsınız yineBen de led için 5 almıştım, tuş için 5 dolar daha iade talep ettim kabul ettiler. Atama yapar kullanırım artık
Yarın trye geliyor gümrükten geçince bilgi veriyimmi hocamNisan ayında alışveriş yapıp ürünü gelenler varmı