❌İndirim Bitti! 🔥🔥 Ajazz AK820 Max 721TL + Vergi 🔥🔥

Hiçbir fikrim yok, led'i de tuşu da videolu şekilde kanıtlarıyla gönderdim, ona rağmen parçalamamı istediler
İlginç.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hiçbir fikrim yok, led'i de tuşu da videolu şekilde kanıtlarıyla gönderdim, ona rağmen parçalamamı istediler
Hocam senin kargo kodunun başında veya sonunda ne yazıyor "PALTR" içeriyormuydu.

Son düzenleme:
İlginç.

Hocam senin kargo kodunun başında veya sonunda ne yazıyor "PALTR" içeriyormuydu.
İçeriyordu, direkt aras'a verdiler

Del tuşu bozuldu hocam, Del olmadan bi işime yaramaz, bu halde satılmaz da
Hocam uygulamasından delle scrollukun yerini değiştirin. Öyle kullanın. Yada dosya tusunun delle yerinş değiştirin. Atama yapabiliyorsunuz

Bana 5 dolar iade ettiler. İki ledim senkron çalışmıyor diye. Onun haricinde hocam biraz zorlayın deneyin switchin yuvasına filan bastırın. Düzelme ihtimali çok yüksek. Biz düzelttik o şekilde

Hocam uygulamasından delle scrollukun yerini değiştirin. Öyle kullanın. Yada dosya tusunun delle yerinş değiştirin. Atama yapabiliyorsunuz

Bana 5 dolar iade ettiler. İki ledim senkron çalışmıyor diye. Onun haricinde hocam biraz zorlayın deneyin switchin yuvasına filan bastırın. Düzelme ihtimali çok yüksek. Biz düzelttik o şekilde
Ben de led için 5 almıştım, tuş için 5 dolar daha iade talep ettim kabul ettiler. Atama yapar kullanırım artık

Nisan ayında alışveriş yapıp ürünü gelenler varmı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,173,212
Üyeler
186,304
Son üye
NSX/enes
Geri