❌İndirim Bitti! 🔥🔥 Ajazz AK820 Max 721TL + Vergi 🔥🔥

Sağlam dediğimiz 5dk yaşamıyor, Del tuşu gitti, switch değiştirdim yine aynı. Switch başka yuvada çalışıyor. Direkt PCB gitti sanırım. Tekrar mail attım komple iade isteyeceğim
Hocam ben dahil 4 arkadaşım dybnatab 75 aldık alternatif olarak. Hepimiz aynı sorunu yaşadık en az 3 4 tuş basmıyordu. Ama bu kalıcı bir arıza değil hepimiz biraz uğraştık switch değiştirdik. Tuşları takmadan switichin deliğine filan zarar vermeden bastırdık. Yani bir süre sonra kendi kendine düzeliyor. Arkadaş 6 tuşunu çözdü böyle. Ben 4 tuşu. Sanırım teller tam değmiyor ilk başta. Biraz uğraşırsanız çözersiniz.

Hocam ben dahil 4 arkadaşım dybnatab 75 aldık alternatif olarak. Hepimiz aynı sorunu yaşadık en az 3 4 tuş basmıyordu. Ama bu kalıcı bir arıza değil hepimiz biraz uğraştık switch değiştirdik. Tuşları takmadan switichin deliğine filan zarar vermeden bastırdık. Yani bir süre sonra kendi kendine düzeliyor. Arkadaş 6 tuşunu çözdü böyle. Ben 4 tuşu. Sanırım teller tam değmiyor ilk başta. Biraz uğraşırsanız çözersiniz.
Hocam ben teslim alalı 1 hafta kadar oldu, ilk başta basıyordu, bugün gitti ne olduysa. Yarın tekrar bi sök tak deneyeyim teşekkür ederim

3 gündür istanbul havalimaninda epomaker kargom

X Shadows almıştım stok kalmamış sadece brick87'i kabul ettiler.

Arkadaşlar 1 tuşu çalışmayan ve 1 tuşunun ledi arızalı olan Dynatab 75 için tam iade yapacağız klavyeyi parçalayıp video atın dediler😀 vermezlerse ne halt edeceğim😂

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,173,275
Üyeler
186,316
Son üye
MeRock
Geri