- Reaksiyon skoru
- 151
Ak820pro (gk87 alternatifiydi) sapasağlam benim valla 
Hocam ben dahil 4 arkadaşım dybnatab 75 aldık alternatif olarak. Hepimiz aynı sorunu yaşadık en az 3 4 tuş basmıyordu. Ama bu kalıcı bir arıza değil hepimiz biraz uğraştık switch değiştirdik. Tuşları takmadan switichin deliğine filan zarar vermeden bastırdık. Yani bir süre sonra kendi kendine düzeliyor. Arkadaş 6 tuşunu çözdü böyle. Ben 4 tuşu. Sanırım teller tam değmiyor ilk başta. Biraz uğraşırsanız çözersiniz.Sağlam dediğimiz 5dk yaşamıyor, Del tuşu gitti, switch değiştirdim yine aynı. Switch başka yuvada çalışıyor. Direkt PCB gitti sanırım. Tekrar mail attım komple iade isteyeceğim
Hocam ben teslim alalı 1 hafta kadar oldu, ilk başta basıyordu, bugün gitti ne olduysa. Yarın tekrar bi sök tak deneyeyim teşekkür ederimHocam ben dahil 4 arkadaşım dybnatab 75 aldık alternatif olarak. Hepimiz aynı sorunu yaşadık en az 3 4 tuş basmıyordu. Ama bu kalıcı bir arıza değil hepimiz biraz uğraştık switch değiştirdik. Tuşları takmadan switichin deliğine filan zarar vermeden bastırdık. Yani bir süre sonra kendi kendine düzeliyor. Arkadaş 6 tuşunu çözdü böyle. Ben 4 tuşu. Sanırım teller tam değmiyor ilk başta. Biraz uğraşırsanız çözersiniz.
Ak820pro (gk87 alternatifiydi) sapasağlam benim valla![]()
hayırlı olsun hocam3 gündür istanbul havalimaninda epomaker kargom
nisan siparişimiydi hocam sizinki3 gündür istanbul havalimaninda epomaker kargom
Yok daha gec verdim benhayırlı olsun hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
nisan siparişimiydi hocam sizinki
İade verirler merak etmeyin.Arkadaşlar 1 tuşu çalışmayan ve 1 tuşunun ledi arızalı olan Dynatab 75 için tam iade yapacağız klavyeyi parçalayıp video atın dedilervermezlerse ne halt edeceğim
![]()
Dursun bence boşverArkadaşlar 1 tuşu çalışmayan ve 1 tuşunun ledi arızalı olan Dynatab 75 için tam iade yapacağız klavyeyi parçalayıp video atın dedilervermezlerse ne halt edeceğim
![]()
Del tuşu bozuldu hocam, Del olmadan bi işime yaramaz, bu halde satılmaz daDursun bence boşver
Ne kadara gelmiştiDel tuşu bozuldu hocam, Del olmadan bi işime yaramaz, bu halde satılmaz da