❌İndirim Bitti! 🔥🔥 Ajazz AK820 Max 721TL + Vergi 🔥🔥

Skaylonga Alternatif olarak önerilen dyntab 75 alan arkdaşlar , tuşların basmama sorunu yada led sorunu yaşıyorlar mı? Bazı tuşlar algılamıyor . Swıtch değiştiriorum düzeliyor sonra tekrar algılamıyor . Led sorununu geçtim zaten. Sanırım ellerinde sorunlu olan klavyeleri alternatif olarak bize gönderdiler:D

Skaylonga Alternatif olarak önerilen dyntab 75 alan arkdaşlar , tuşların basmama sorunu yada led sorunu yaşıyorlar mı? Bazı tuşlar algılamıyor . Swıtch değiştiriorum düzeliyor sonra tekrar algılamıyor . Led sorununu geçtim zaten. Sanırım ellerinde sorunlu olan klavyeleri alternatif olarak bize gönderdiler:D
Reddit de yasaklılar, hem kötü ürünleri hem de çakal satış taktikleri, fake üyeliklerle oluşturmaya çalıştıkları algı vs vs epey bir sabıkalılar aslında klavye dünyasında. Kendi ürünleri haricinde alınabilir tabi.

Reddit de yasaklılar, hem kötü ürünleri hem de çakal satış taktikleri, fake üyeliklerle oluşturmaya çalıştıkları algı vs vs epey bir sabıkalılar aslında klavye dünyasında. Kendi ürünleri haricinde alınabilir tabi.
Tamda p75 aldim bunu duydum

Dolandırıcı oeler.

1 Nisandan sonra sipariş verip gümrükten ürünü geçen var mı arkadaşlar güncel olarak?

Bakalim benimki dun trye geldi
Bende nisandan sonra verdim ama bir tık geç gelicek. Sizinkisi daha erken güncelleme alır. Gümrükten geçti bilgisini alırsanız bizide bilgilendirmeyi unutmayın. Ona göre indirimler bitmeden daha garanti bir kaç alışveriş daha yaparız 😂

1 led arızalı, yeşil vermiyor. haricen sorun çıkarmadı. o 1 led için de 5 dolar iade aldım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

3 tane AK820 Max Plus'ım geldi bugün vergisiz ancak yazılımı çalışmıyor cihazı görmüyor. çözüm bulabilen var mı

1 led arızalı, yeşil vermiyor. haricen sorun çıkarmadı. o 1 led için de 5 dolar iade aldım

3 tane AK820 Max Plus'ım geldi bugün vergisiz ancak yazılımı çalışmıyor cihazı görmüyor. çözüm bulabilen var mı
nisandan sonra mı aldınız hocami bende ak820 max aldım ama çalışmama sorunu yaşamadım .

Kabloyla takcan hocam

Kabloyla takcan hocam
yine aynı, cihaz aranıyorda kalıyor uygulama
saçma olacak biraz ama hem kablo hem dongle aynı anda mı takılı olacak

Edit: yanlış olanı indiriyormuşum tmmdır çalıştı

nisandan sonra mı aldınız hocami bende ak820 max aldım ama çalışmama sorunu yaşamadım .
hocam 23 Mart'ta sipariş verdim ancak gümrükten Nisan ayında geçtiler.

Ekler

• 1744918771777.png
    1744918771777.png
    309.6 KB · Hit: 42
Son düzenleme:
Sağlam dediğimiz 5dk yaşamıyor, Del tuşu gitti, switch değiştirdim yine aynı. Switch başka yuvada çalışıyor. Direkt PCB gitti sanırım. Tekrar mail attım komple iade isteyeceğim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,173,448
Üyeler
186,336
Son üye
extrabeth
Geri