Neler Yeni

❌İndirim Bitti! 🔥 Ajazz AK820 Max 721TL + Vergi 🔥

Demoizm

80+
Bunu almayı düşünüyorum hangi switch önerirsiniz
Mesaj otomatik birleştirildi:

Amacın ne olum senin?! İlla ağzımızı mı bozalım ne istiyosun sen yani. Ceza almamak için susuyorum, isminde bile hayır yok. Bu tarz bi ismi olan ve saçma sapan cevaplar veren zaman kaybıyla uğraşmayacağım.
Rose Sea Blue Switch Aldım knnk

Dahası  
Reaksiyon skoru
99
İsim
Erkan
Yarın sabah belli olacak arkadaşim 22 Euro şirketler içinmiş onu öğrendim ama diğerleri öğrenemedim yarın sabah kesin net bilgi alıp burada yazıcam bazı yazışmalar var kesin değil 19 dolara almadık fakat sorduğum kişi alın bir şey olmaz diyor normal vergi çıkar diyor bunun bileni muayene memuru başka izahı y
yani ben anlamadım şimdi ne yapcağız iptal mi
Arkadaşım gümrük derya o kadar çok kalem var ki inanamazsiniz gümrük gece gündüz çalışır 24 saat işlem var bayram seyran yok iş var hizmet var beklemez her memurun farklı alanlarda işleri var ona göre aramak lazım muayene memuru bunun cevapı

0xabc

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
0xabc
Ben ilk defa mekanik klavye alıyorum linear tercih edip rose pink aldım, tactile alacaksan rose sea blue switch. Ayrıca rose pink switchi aşağıdaki videoda kullanıyor sesine bakabilirsin;

GPiro

80+ Platinum

Amacın ne olum senin?! İlla ağzımızı mı bozalım ne istiyosun sen yani. Ceza almamak için susuyorum, isminde bile hayır yok. Bu tarz bi ismi olan ve saçma sapan cevaplar veren zaman kaybıyla uğraşmayacağım.
Adama ne kızıyorsun adamın geçen aula f99 pro su yandı o adam demeyecekte kim diyecek konuyu bi okuyun

0xabc

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
0xabc

arkadaslar ben bu modeli aldim, ilk kez mekanik klavye aliyorum ama aklima bir soru takildi keycaps degistirmek istersem herhangi bir ANSI uyumlu keycaps ile degisebilir miyim yoksa illa kendi sitesindeki GK7 Profile keycapslerden mi almam gerekiyor?
Yeşillendirirseniz sevinirim ^^

Höstad

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
123
İsim
Eren n
Tamam dostum hepsini okumayında adamın eski mesajlarına bakın niye böyle diyor
doğrudur o kişi parasını iade alamamış olabilir ama başka bir forumda gümrükten iade edildiğini ve kargo parasını kesip kalan parayı geri verdiklerini söylemiştir biriside yani tamamen belirsiz bence böyle durumlar

TinerciAlper

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,320
İsim
Alper Burak Sarı
Instagram
alperburaks
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561198343077776
Discord
Alperburaks
Arkadaşım gümrük derya o kadar çok kalem var ki inanamazsiniz gümrük gece gündüz çalışır 24 saat işlem var bayram seyran yok iş var hizmet var beklemez her memurun farklı alanlarda işleri var ona göre aramak lazım muayene memuru bunun cevapı
kalsın ya gelirse bakalım

shaco27

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,377
İsim
eyyüb

dengesizmisin nesin mallar geri gönderebiliyorlar ürün yanıyor agzını bozmucakmış al girsin kökü sana babamın oğlumusun size iyilik yaramaz.
ürün geliyor veya gelmiyor risk siz alın kimse umrumda değil bu saaten sonra.
1742756163386.png

Son düzenleme:

MustafaaY

80+ Bronze
dengesizmisin nesin mallar geri gönderebiliyorlar ürün yanıyor agzını bozmucakmış al girsin kökü sana babamın oğlumusun size iyilik yaramaz.
ürün geliyor veya gelmiyor risk siz alın kimse umrumda değil bu saaten sonra.
Alıntıyı görüntüle
Klavye kaç dolara aldın faturada ne kadar yazıyordu

shaco27

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,377
İsim
eyyüb
Klavye kaç dolara aldın faturada ne kadar yazıyordu
15-yada 20 dolar felandı 80 dolar üstüydü 2-3 kişi dağa aldı benim gibi düşük model dahil 1 geçti 1 yandı benimkide yandı.
aula f75 alan yine vardı onlardada geçen yanan var birinde 60 euro üstü vergi cıkan yine var.
bunca kargo gelicek zaten epomaker gümrükte pimli bir firma bunca ürün geliyor içinde ne var diye hiçmi kontrol etmicek sitesinden fiyata bakmayaca.
benim mal gümrükten geçmesine rağmen tekrar kontrol yollandı son aşamadan.

Isofyan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,167
İsim
Yunus
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji, yazılım, bilgisayar ve telefon
Ben de rose pink aldim hayirlisi
Ben ilk defa mekanik klavye alıyorum linear tercih edip rose pink aldım, tactile alacaksan rose sea blue switch. Ayrıca rose pink switchi aşağıdaki videoda kullanıyor sesine bakabilirsin;

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,075,471
Üyeler
170,860
Son üye
resitistip
Top Bottom