TinerciAlper
80+ Gold
Dahası
Giden 800-900tlmiz olurolur hocam valla iade etsem mi etmesem mi faturaya indirimsiz yazarlarsa batarız burda
Giden 800-900tlmiz olurolur hocam valla iade etsem mi etmesem mi faturaya indirimsiz yazarlarsa batarız burda
en azından kargoya verilmesi sürecek 1 hafta kadar süre var yani iptal içinGiden 800-900tlmiz olur
20$ almıştım lakin indirimsiz fiyattan olacağı için problem büyükGercekten oyle sirf kuponsuz 31.5 euro indirimsiz 63 euro imkani yok gecmez
Sırf vergi kaçakçılığı gibi oluyor diye içime sinmediği için geçen gün 22 dolara aldığım ürünü 10 dolar göstertmedim adamlara, eğer 22 dolar üzerinden vergilendirilmez ise bundan sonra bu tarz olaylara kötü niyetli yaklaşacağımşimdi mesaj attım amazon fiyatından vergi alınır diyor arkadaş
https://www.amazon.com.tr/Coverzone-Hot-Swap-Klavyesi-Bluetooth-Kablosuz/dp/B0DQL63118?th=1
Her yerde kullanabiliyorsunuz ama ibana atılmıyorpeki hocam bu indirim iyzico hesabımıza mı yansıyor başka bi yerde kullanabiliyor muyuz bu geri ödemeyi
Kartı iptal ettim iptal maili attım yine de gönderilerse haşııııırtt diye ses gelecek kesinşimdi mesaj attım amazon hepsiburada trendyol fiyatından vergi alınır diyor arkadaş
https://www.amazon.com.tr/Coverzone-Hot-Swap-Klavyesi-Bluetooth-Kablosuz/dp/B0DQL63118?th=1
2600 tl üzerinden hesaplanır diyor yada daha fazla o anki memur önemli galiba
Gecip geçmiyeceği meçhul sabah sorarım. GeçerSE Türkiyedeki fiyatan daha fazla olur vergi çıkar20$ almıştım lakin indirimsiz fiyattan olacağı için problem büyük
Yaw akşam akşam kaşıntı tuttu evde 3 tane klavye var illa dürtüyor bişeyler iştegecip geçmiyeceği meçhul sabah sorarım anca
Epomaker eğer ürünü kargoya koyarken faturayı indirimsiz fiyattan koyarsa tabiri caizse kol gibi vergi çıkıyor ordan ben dahil alanlar ikilemde iade edip etmemekteKonuyu hiç okuyamadım gümrükten geçemiyor mu?
İptalleri seriden basalimGecip geçmiyeceği meçhul sabah sorarım. GeçerSE Türkiyedeki fiyatan daha fazla olur vergi çıkar
Vergi sınırı kaça düşürülmüştü ki?Epomaker eğer ürünü kargoya koyarken faturayı indirimsiz fiyattan koyarsa tabiri caizse kol gibi vergi çıkıyor ordan ben dahil alanlar ikilemde iade edip etmemekte