Neler Yeni

❌İndirim Bitti! 🔥🔥 Ajazz AK820 Max 721TL + Vergi 🔥🔥

stiga05fx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,446
İsim
Draq123
kardesim sen sorunlumusun. yani burayi neden kisisel bir tartisma ortamina cevirme gayretindesin habire. tamam eyvallah sensin. en iyisini sen biliyorsun. 500 liraya kaliteli keycaps var. arkadas yalan soyluyor. bemde tutarsizim. sensin yani kisaca. uzatma da basliktan alakasiz olusan bu ortam son bulsun.
Önüne gelen yalan atmaya başladı forumda sorgulayıncada gelip çıkışıyorlar sabır
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yaşlar kaçtı bu arada

umutatwss

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
434
İsim
umut
Hocam arkadaş her konuda gomucek yer arıyor
yapacak bir şey yok maalesef yalan söyleyeceğim işim gücüm yok keycaps kötüleyeceğim burda temuda satılan ürünler trye özel fiyatlandırma olup ona özel kalitede satıldığını düşünüyorum bu tarz ürünlerde özellikle benimkinin space tuşu bildiğin yamuktu tam oturmuyordu stablere sonra desteğe yazdım iade ettim başka modelini aldım onda sorun olmadı onu da m1w v3 ile beraber sattım

Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
Feridun Oztuna
Önüne gelen yalan atmaya başladı forumda sorgulayıncada gelip çıkışıyorlar sabır

Yaşlar kaçtı bu arada
ben 11 yasindayim. oteki arkadasta 9. sensin sal artik.

yapacak bir şey yok maalesef yalan söyleyeceğim işim gücüm yok keycaps kötüleyeceğim burda temuda satılan ürünler trye özel fiyatlandırma olup ona özel kalitede satıldığını düşünüyorum bu tarz ürünlerde özellikle benimkinin space tuşu bildiğin yamuktu tam oturmuyordu stablere sonra desteğe yazdım iade ettim başka modelini aldım onda sorun olmadı onu da m1w v3 ile beraber sattım
oyle hocam zaten. ben de cok defa keycaps alisverisi yaptim yurtdisindan. sorun yasamadigim urun hemen hemen olmadi. ama gelde bu arkadasa dert anlat.

umutatwss

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
434
İsim
umut
Evet hakiki pbt olmuyor çoğu ama bu son attığım anime kızlı olan hakiki pbt ye çok benzer

🙂

Nasıl yamuk gelmiş foto atsana merak ettim
1 ay önce temu desteğe gereken fotoğrafı attım ürün elimde değil sorunlu musun dostum sen sana bu switchin 3 pin olduğunu da ben söylemiştim zaten 3 pin olması switchi kötü yapmıyor siyah aulada gelen graywood v3 de 3 pinli sadece wobble değerini azaltıyor ne alaka yani

alinmiyoabi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
129
İsim
Deniz
1 ay önce temu desteğe gereken fotoğrafı attım ürün elimde değil sorunlu musun dostum sen sana bu switchin 3 pin olduğunu da ben söylemiştim zaten 3 pin olması switchi kötü yapmıyor siyah aulada gelen graywood v3 de 3 pinli sadece wobble değerini azaltıyor ne alaka yani
Adam biliyo .d

stiga05fx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,446
İsim
Draq123
Tamam burayada at temuya attığını fotoyu galeride durmuyormu?

~helloworld

80+ Bronze

umutatwss

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
434
İsim
umut
Tamam burayada at fotorafı galeride durmuyormu?
durmuyor dostum dursa zaten atardım çoktan hayır kanıtlasam tamam eyvallah diyip duracak mısın sanki hadi tek ben yaşamışımdır sorunu eyvallah ama ürün yine görünüşü kadar kaliteli değil maalesef

MustafaaY

80+ Bronze
Flying Fish Switch niye gömülüyor bu kadar. Ben bu switchden almıştım.

umutatwss

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
434
İsim
umut
Flying Fish Switch niye gömülüyor bu kadar. Ben bu switchden almıştım.
kötü değil gift switchi tercih ederim ses profili olarak daha hoş geliyor kulağıma kişiden kişiye göre değişir elimde flying fish duruyor mesela ak820 den söktüğüm bir yerde kullanırım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,083,493
Üyeler
172,243
Son üye
erdissss
Top Bottom