Ardemmiz
80+
- Reaksiyon skoru
- 96
Yok hocam şeffaf jelatin tarzı sert bir şey var delikler kapalıaçık değilmi zaten benmi yanlış görüyorum
Post automatically merged:
Daha net belli oluyor sanırım
Yok hocam şeffaf jelatin tarzı sert bir şey var delikler kapalıaçık değilmi zaten benmi yanlış görüyorum
sanırım küçük iğne ile onları çıkarabilirsin eger denk gelen yerler o deliklerseYok hocam şeffaf jelatin tarzı sert bir şey var delikler kapalı
Daha net belli oluyor sanırım
Eywallah hocam iğneyle oldu şimdi sert bastırarak takıyorum switchleri giriyorsanırım küçük iğne ile onları çıkarabilirsin eger denk gelen yerler o deliklerse
o değilde konuya ilk defa giriyorum ne alınmış yada siz ne aldınız link atma sansınız varmıEywallah hocam iğneyle oldu şimdi sert bastırarak takıyorum switchleri giriyor
Nebula klavye+ swtich aldım hocam ben klavye stok bitmişo değilde konuya ilk defa giriyorum ne alınmış yada siz ne aldınız link atma sansınız varmı
kaça geldi toplam ve vergi cıktımı exstra yoksa alırken ödedinizmiNebula klavye+ swtich aldım hocam ben klavye stok bitmiş
Vergi yok abimkaça geldi toplam ve vergi cıktımı exstra yoksa alırken ödedinizmi
Keycaps dahil miydi la +(bilekdestegi)Nebula klavye+ swtich aldım hocam ben klavye stok bitmiş
Klavye kasası+100 adet switch 870 TL geldi vergi çıkmadı hocam tuşları da temudan 650'e aldım klavye toplam 1500'e filan gelmiş oldu bilek desteği de klavyenin kendisininkaça geldi toplam ve vergi cıktımı exstra yoksa alırken ödedinizmi
Keycaps ayrı bilek desteği kutudan çıktı ve oldukça kaliteliVergi yok abim
Keycaps dahil miydi la +(bilekdestegi)
temudakının lınkını atabılırmısın peki stokta varsaKlavye kasası+100 adet switch 870 TL geldi vergi çıkmadı hocam tuşları da temudan 650'e aldım klavye toplam 1500'e filan gelmiş oldu bilek desteği de klavyenin kendisinin
Keycaps ayrı bilek desteği kutudan çıktı ve oldukça kaliteli![]()
https://www.temu.com/goods.html?_bg..._1745662798647_ve4zrkteaf&refer_page_sn=10045 tuşlar bu hocamtemudakının lınkını atabılırmısın peki stokta varsa
Keske ondan alaydım ya gittim shadow x aldım yollamiyolarmk
bana şey lazım bilek desteğiKlavye kasası+100 adet switch 870 TL geldi vergi çıkmadı hocam tuşları da temudan 650'e aldım klavye toplam 1500'e filan gelmiş oldu bilek desteği de klavyenin kendisinin
Keycaps ayrı bilek desteği kutudan çıktı ve oldukça kaliteli![]()