Hocam aldım da nasıl iptal edecem 2 mouse 1 ceket aldım 1 mouse u filan iptal etmem lazım yardım eder misinizaldıktan sonra yapmıştımda birisi denemiş olmuyor dedi
Hocam aldım da nasıl iptal edecem 2 mouse 1 ceket aldım 1 mouse u filan iptal etmem lazım yardım eder misinizaldıktan sonra yapmıştımda birisi denemiş olmuyor dedi
Fixlendi hocam o mevzuHocam aldım da nasıl iptal edecem 2 mouse 1 ceket aldım 1 mouse u filan iptal etmem lazım yardım eder misiniz
Hallettim hocam saolunFixlendi hocam o mevzu
Mesaj otomatik birleştirildi:
Tüm siparişi iptal ediyor artık
Yada cadılar bayramı indirimleri var güzel ürünler alabilirsin ihtiyacın varsa
🔥İndirim - ⚠️ TEMU CADILARI BAYRAMI İNDİRİMLERİ BAŞLADI !! ⚠️
Bana da yeni hesap için 510 liralık alışverişe 2 tane ücretsiz ürün veriyor Tertemiz 2 tane bedava ürün çekiyosun 1729934537...forum.donanimarsivi.com
Şu konuya bakabilirsin güzel ürünler seçtim
Fixlemişler mi bilgi verir msiinHallettim hocam saolun
Fixlemişler herhalde ama eğer ürün yolda değilse müşteri hizmetleri filan sanırım yardım ediyorFixlemişler mi bilgi verir msiin
Ee sen nasıl hallettinFixlemişler herhalde ama eğer ürün yolda değilse müşteri hizmetleri filan sanırım yardım ediyor
İptal ettim yola çıkmadan 5 kasımda iade yapçaklarmışEe sen nasıl hallettin
Komple aldıklarını mı iptal ettinİptal ettim yola çıkmadan 5 kasımda iade yapçaklarmış
dedikleri gibi 360 ise gayet güzelMerhaba bende bu gamepadi satın aldım bir de bir kaç ürün daha aldım da. Gamepad iyi midir? yani ülkede ortalama bi gamepad 1500-2000 civarında geziyor. Bu tabi onlar kadar iyi olamaz ama vergisiyle 650 tl civarına geldi sanırsam.
360 ne oluyor kankadedikleri gibi 360 ise gayet güzel
Arkadaşlar benimkiler tedarik edilmiş. Siz de kontrol edin.