benzine özel tüketim vergisi koymak nedir aAkaryakıtta ÖTV tutarlarını artıran karar Resmi Gazete'de yayınlanarak yürürlüğe girdi. Yayımlanan kararla bazı ürünlerde litre başına 5 lira artış öngörülüyor. Kararla ilgili yapılan açıklamada, "Bugün yayımlanan Cumhurbaşkanı Kararı ile akaryakıt ürünlerinden alınan ve yaklaşık 7 yıldır artırılmamış olan maktu ÖTV tutarları; benzinde ve motorinde 5 TL, LPG de 4 TL, diğer ürünlerde de bu ürünlerin ÖTV tutarlarında yapılan artış oranları esas alınarak artış yapılmıştır" denildi.
BU GECE BİZİM İLÇEDE ÇEKTİĞİM GÖRÜNTÜ
BİR LİTRE AYÇİÇEK YAĞININ FİYATINI GEÇTİ. DAHA NELER GÖRECEĞİZ
Alıntıyı görüntüle Alıntıyı görüntüle
ayasofya müze olsaydı daha iyiydi ***** insanlar kapıları kemirmezdiErkek erkeğe evlenmek yasal olsa daha mı iyiydi. Ayasofya kilise olsa daha mı iyiydi dimi Akitler.
Kesinlikleİnsanımız ağzını açtığında yabancılara gavur derler fakat o gavur dedikleri insanlar bizim gibi müslümanım diye geçinenlerden daha vicdanlı, daha çok vatansever, çok daha dinlerinin emrettiklerini yerine getirir, çalmaz çırpmaz halkını soymaz. Say say bitmez esasında gavur dedikleri insanlar bizden daha çok müslümanlığın emrettiklerini yerine getiriyor, bizimkiler müslümanlığı sadece namaz kılmaktan ibaret zannediyor. Maalesef durumun özeti bana göre böyle. Katılanada katılmayanada saygı duyarım.
Yüce padişah reis-i cyber erdoğan efendi hazretlerimiz sağolsun ben benzini 200 tl yede alırımÖz peygamber ya (!)
Bak şimdi! Senin gibi çoğu vatandaş aracının kontağını kapatıp garaja koyacak ve ardından;İşe arabayla gidiyordum bu haberden sonra otobuse geri döneceğim mecbur 1 saat önceden çıkıcam artık. git gel 1 litre yakıyor çok para .
O zaman son kez bir daha yeniden OHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHBak şimdi! Senin gibi çoğu vatandaş aracının kontağını kapatıp garaja koyacak ve ardından;
- Toplu taşıma kullanımı artacak
- Akaryakıtlı araç satış fiyatları ve satış oranı doğru orantıda düşecek.
Ardından yandaş medya: "Toplu taşımaya duyulan ilgi arttı" veya "Devlet 2.el araç satış fiyatlarına müdahale etti ve düşürüldü" gibi yalan haberlerle algı operasyonları yapacak.
Ayakkabı vergisi güzelmiş ama eksik yazmışlar.. Giyim, nefes alma, eşyalara bakma göz vergisi olabilir
Türkiye'de olma vergisi ne kadar?Ayakkabı vergisi güzelmiş ama eksik yazmışlar.. Giyim, nefes alma, eşyalara bakma göz vergisi olabilir