huawei watch fit 3 kullanıyorum iphone ile sorunsuz çalışıyor öneririmSamsung Watch 7 almayı düşünüyorum hala alınır mı 8 mi bakmalıyım veya iphone falan ne önerirsiniz hangisi iyidir farkları neler biraz acil
Selam hocam. Önerir misiniz bataryası vs nasıldır?hocam 8 aldm tesekkur ederim yine de
bende de huawei gt watch 4 ve iphone 12 var. full senkron kullanıyorum hocam. şarjı 13-14 gün çok rahat gidiyor ve hızlı şarjı da var. yani beklentiniz ne bilmiyorum ama çok kullanışlı. sorunuz varsa alabiliriöTelefonum huawei olmaz büyük ihtimal samsung veya iphone kullanırım o yüzden mantıklı değil gibi baska marka
Merhaba, saat arayüzleri yeterli mi? Ayrıca iosta uygulama kapanınca falan sorun oluyor mu? Bazı yerlerde okumuştum, iosta uygulama kapatılınca hava durumu falan güncellenmiyor diyorlardı.bende de huawei gt watch 4 ve iphone 12 var. full senkron kullanıyorum hocam. şarjı 13-14 gün çok rahat gidiyor ve hızlı şarjı da var. yani beklentiniz ne bilmiyorum ama çok kullanışlı. sorunuz varsa alabiliriö
hocam orası evet ama şöyle diyim. huawei uygulamasını her sabah 1 kere acıyorum. zaten senkron oluyor. sonra gerek kalmıyor. saati cıkar tak yapsanızda gün içinde hep baglı kalıyor. ayrıca hava durumundan ziyade telefon ile senkron kullanmak mesele. bildirimler, aramalar, sağlık uygulaması vs vs. ama senkronizasyonu tamamlaması 10 sanıye sürüyor en fazla. o da inanın hiç zor olmuyor. evde apple watch 9 da var. yani günlük kullanımda ikisi de hemen hemen her seyi aynı. ben en cok sarj konusunda memnunum acıkcası. hem her sey var hemde batarya mükemmel gidiyorMerhaba, saat arayüzleri yeterli mi? Ayrıca iosta uygulama kapanınca falan sorun oluyor mu? Bazı yerlerde okumuştum, iosta uygulama kapatılınca hava durumu falan güncellenmiyor diyorlardı.