https://www.gaming.gen.tr/urun/6042...-argb-kablosuz-hotswap-mekanik-gaming-klavye/
başka öneriniz var mıdır bu fiyat bandında?
başka öneriniz var mıdır bu fiyat bandında?
Manyetik istiyorsan bütçesine göre en iyisi bu olur şu an.başka öneriniz var mıdır bu fiyat bandında?
Stokta yok maalesef.Manyetik olması şart değilse mchose g75 pro al
hocam ne anlamda daha iyi olucak ki manyetik 8khz klavye daha iyi değil mi? başka önerin var mıdır?Manyetik olması şart değilse mchose g75 pro al
Mesaj otomatik birleştirildi:
Daha iyi olacağına eminim ama kanitlayamam
Hertz olarak iyi evet. İkisinde de herhangi bir tuşa bir kere bassan hissiyatına baksan almazsın onu dediğim klavyeyi alırsın. Pişman olmazsın bak stokta yok şuan zaten millet içinden geçti. Dediğim klavyeyi al. al. al.hocam ne anlamda daha iyi olucak ki manyetik 8khz klavye daha iyi değil mi?
hocam benim attığımda stokta yoktu ama şuan dediğinizde stok yok başka bu fiyat bandında önerin var mıdır?Hertz olarak iyi evet. İkisinde de herhangi bir tuşa bir kere bassan hissiyatına baksan almazsın onu dediğim klavyeyi alırsın. Pişman olmazsın bak stokta yok şuan zaten millet içinden geçti. Dediğim klavyeyi al. al. al.
Bekle stok sürekli geliyor her hafta bazen birkac gunde birhocam benim attığımda stokta yoktu ama şuan dediğinizde stok yok başka bu fiyat bandında önerin var mıdır?
zaten ay başında alacağım o zamana hangisi olursa artıkBekle stok sürekli geliyor her hafta bazen birkac gunde bir
yok hocam bende stokta gözükmüyor g75 pro modeli fun 60 max ile g75 pro arasında kararsız kaldım şimdi ne yapıcam hiç fikrim yokÜrün stoğa gelmiş gözüküyor