Neler Yeni

🔥İndirim 🔥🔥 AKKO MONSGEEK M1W V3-SP-VIA Iyzico ile 3600TL 🔥🔥

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,331
İsim
yusuf ecer
pil performansı nasıl bunun acaba? rog azoth var bende ona rakip olabilir mi?
8000MAH rgb açıkken 10 gün falan gider.

Bu klavye nasıl HE var
HE aranıyorsa tmr alınması taraftarıyım. Hem manyetik hem mekanik switch takılabiliyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Şimdi dostlar, bir çoğunuz aluminyum klavye kullanmadığınız için muhtemelen fiyat bu klavye için size fazla gelmiştir ama bugün Türkiye'de herhangi bir markanın alimunyum klavyesi minimum 4k dan başlar, yurt dışında da en f/p modeller 85 dolardan başlar ki hiç vergi kargo olmasa dahi 3000 tl para eder.

Siz sadece 1500 lira farkla yurt içinden bilinir bir klavye üreticisinin aluminyum kasa klavyesini, bilinir kaliteli bir switch ve side rgb keycaps takımı, 6000 mah batarya, özelleştirilebilir metal knob, qmk via (öyle çinli zart zurt firmwarelere benzemez) ve kutunun içinden coiled kablo, klavye full oğlu full modlandığı yetmediği gibi EKSTRA MOD için lazım olan tüm foam, screw, stab vs. eşyalarını 2 YIL GARANTİ ile 4500 liraya alıyorsunuz. Bakın bu kadar dolu içeriği bu fiyata HİÇBİR klavyede göremezsiniz. O yüzden BEDAVA.

Kutu içeriği:

Aldığınızda gelecek olan Akko V3 Creamy Purple Pro ses testi:
Sonunda ağzının tadını bilen birileri.

Dahası  
Reaksiyon skoru
83
İsim
Birkan Öztürk
Şimdi dostlar, bir çoğunuz aluminyum klavye kullanmadığınız için muhtemelen fiyat bu klavye için size fazla gelmiştir ama bugün Türkiye'de herhangi bir markanın alimunyum klavyesi minimum 4k dan başlar, yurt dışında da en f/p modeller 85 dolardan başlar ki hiç vergi kargo olmasa dahi 3000 tl para eder.

Siz sadece 1500 lira farkla yurt içinden bilinir bir klavye üreticisinin aluminyum kasa klavyesini, bilinir kaliteli bir switch ve side rgb keycaps takımı, 6000 mah batarya, özelleştirilebilir metal knob, qmk via (öyle çinli zart zurt firmwarelere benzemez) ve kutunun içinden coiled kablo, klavye full oğlu full modlandığı yetmediği gibi EKSTRA MOD için lazım olan tüm foam, screw, stab vs. eşyalarını 2 YIL GARANTİ ile 4500 liraya alıyorsunuz. Bakın bu kadar dolu içeriği bu fiyata HİÇBİR klavyede göremezsiniz. O yüzden BEDAVA.

Kutu içeriği:

Aldığınızda gelecek olan Akko V3 Creamy Purple Pro ses testi:
W75 satın almıştım bugün kutusunu açtım ve 30 dakika sonra bu konuyu gördüm. İade edemeyeceğimi bile bile V5 modelini satın aldım. W75 i zararına satacağız ama yapcak bir şey yok.

gunesss

80+
W75 satın almıştım bugün kutusunu açtım ve 30 dakika sonra bu konuyu gördüm. İade edemeyeceğimi bile bile V5 modelini satın aldım. W75 i zararına satacağız ama yapcak bir şey yok.
rgb %25'te tutsam 20 gider mi :D öyleyse alıcam direkt xd

Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Kerem Çiçek
Özelliklerinde alüminyum kısmını göremedim ben ya

ARTIK FAN DEĞİLİM

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,399
İsim
Bilal Tepe
M1 m1w arasındaki fark ne M1 6000mah aldım da w yok ne farkı var acaba

Dahası  
Reaksiyon skoru
83
İsim
Birkan Öztürk
M1 m1w arasındaki fark ne M1 6000mah aldım da w yok ne farkı var acaba
Hey everyone, I'm about to buy my first monsgeek keyboard and I really like the M1. I've done some research and found that the v3 is an upgrade from the original one. However, I've also found a V5 on their website. The internals seem to be identical, except the V5 "features a ball catch design, allowing for rapid disassembly and convenient maintenance". Is this alteration of the case/chassis (and the VIA suppsort) the only difference from the V3?

Edit: from the akkogear.eu instagram:

Ball Structure: The M1V5 introduces a new ball structure for smoother and more reliable keystrokes, a big upgrade terms of typing feel.

Improved Stabilizers: The M1V5 features upgraded screw-in stabilizers with a dual satellite switch design, making them more stable and quieter while enhancing keycap bounce.

Double Gasket Structure: While the V3 had solid performance, the V5 introduces a double gasket structure, reducing noise and resonance for a quieter and more comfortable typing experience.

Easy Disassembly: The M1V5 is also easier to take apart for cleaning, perfect for those who want to maintain their board or customize it.

VIA Compatibility: VIA support on the M1V5 makes it super easy to customize your keyboard without needing complicated drivers.

Battery Life: The M1V5 boasts an impressive 8000mAh battery with fast charging-just one hour of charging gives you up to 900 minutes of use!

birisi böyle yazmış ingiliççe bilen birisi çevirsin ama m1v5 her anlamda daha iyi sanırım.

Robius

80+ Bronze
M1W almıştım ama ledlerin biri beyaz ve açık renkleri vermiyor bozuldu garantiye göndereceğim, bakalım nasılmış garanti süreci...

drakathx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
516
İsim
Burak
Aula f75 den geçilir mi? Manyetik switchli 7anniver bilmem ne modeli vardı akkonun onu çok öneriyorlar di ne alınır dayı fps oyuncusuyum tepkime vesaire nasıl iyi mi?

Top Bottom