❌İndirim Bitti! 🔥🔥 AKKO MONSGEEK M1W V3-SP-VIA Iyzico ile 3600TL 🔥🔥

Değil maalesef. İkisi de çok farklı klasman. QMK-VIA bile yeter bu fiyatı ödemeye ki kasa full aluminyum, knob istediğiniz her şekilde atanabiliyor aulada sistem sesini kısıyor mesela.
Bu bahsettiğiniz özellikler için bir adet daha klavye parası vermek mantıklı olur mu? Bilemedim, kişisel bir konu.

İyzicoya kartı ekleyip taksitle alabiliyorsunuz, ben akbank kartımı ekledim onla alışveriş yaptım çalıştı.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

..
cashback nasıl geliyor?

8k hz yok bu klavyede. halen elimin altındaki corsair k70 pro krallar gibi bir klavye :D

300 TL fazlasına W75 var daha mantıklı değil mi? 4700 TL fiyatı var iyzico ile 3700 civarına geliyor.

Aula F75'e göre kozmetik yada donanımsal olarak ekstra hangi özelliği için geçilir? yada geçilir mi?

300 TL fazlasına W75 var daha mantıklı değil mi? 4700 TL fiyatı var iyzico ile 3700 civarına geliyor.
W75 HE klavye. Hissiyat aranıyorsa bu yıkar onu. HE aranıyorsa da fun60 ultra tmr daha mantıklı.

Aula F75'e göre kozmetik yada donanımsal olarak ekstra hangi özelliği için geçilir? yada geçilir mi?
QMK via var, pcbsi daha iyi, alu kasa, knobu istediğiniz her şekilde ayarlayabiliyorsunuz. Mesela spotify sesi kısma medya ileri vs gibi.

Hayır üzmez, daha çok tercih. Clicky olmadığı için ses konusunda çatçat ses gelmicek. Linear ve clicky ortası. Tabi sonradan switch değiştirmeniz mümkün.

Bu temudakinden bi tık daha kaliteli. Yazı fontları daha düzgün.
Bakalım hocam bir tıksa müthiş :D garantiden döncek olan 5075b için yarın ararlarsa o da 2 3 güne gelir pttdende artık keycapsler ne zaman gelirse ikisinide birleştiririm mis gibi olur klavyem ama ilk önce ptt tabi getirebilirse adamlar 2günde istanbuldan çıkaramadı pakedi

IYZICO %20 CASHBACK ile alabileceğiniz en uygun fiyatta. QMK-VIA,TRIMODE 6000MAH,KNOB VE FULL ALU.
Yapıştırın başka bulamazsınız :D
8000mah olan da aynı fiyat v5 olan.
@ARTIK FAN DEĞİLİM demin konuda sizinle konuşmuştuk ihtiyacınız varsa kesin yapıştırın.
aula mı bu mu

IYZICO %20 CASHBACK ile alabileceğiniz en uygun fiyatta. QMK-VIA,TRIMODE 6000MAH,KNOB VE FULL ALU.
Yapıştırın başka bulamazsınız :D
8000mah olan da aynı fiyat v5 olan.
@ARTIK FAN DEĞİLİM demin konuda sizinle konuşmuştuk ihtiyacınız varsa kesin yapıştırın.
al sata gider mi

Geri