Kredi kartı ve taksit oluyor diye biliyorum. Bir deneyin almayı düşünüyorsanız.Iyzico ile ödemede nakit mi ödeniyor yoksa kendi kredi kartimizi kullanarak ödeme yapabiliyor muyuz?
İyzicoya kartı ekleyip taksitle alabiliyorsunuz, ben akbank kartımı ekledim onla alışveriş yaptım çalıştı.Iyzico ile ödemede nakit mi ödeniyor yoksa kendi kredi kartimizi kullanarak ödeme yapabiliyor muyuz?
..taksit yapabilir miyiz iyizico ile
kredı kartına taksıt olması lazım havıtten bırsey almıstım taksıt oluyordu dene yınetaksit yapabilir miyiz iyizico ile
Sesle alakalı bir şey söylemedim. Kasasının kaba durması ve malzeme kalitesi olarak beğenmedim. Sırf Alü kasa diye almayı düşünen varsa gözünde büyütmesin o kadar, ROG Azoth vb. gibi klavyelerdeki kaliteli hissini alamadım bunda.HE klavyelerde ses hissiyatı aramanız mantıksız zaten. EN babasında bile hissiyat çok kötü.
taksitle alınca total ücretin %20 sini mi yatırıyor yoksa taksitin mi ?İyzicoya kartı ekleyip taksitle alabiliyorsunuz, ben akbank kartımı ekledim onla alışveriş yaptım çalıştı.
Mesaj otomatik birleştirildi:
..
TOTAL ücretin.taksitle alınca total ücretin %20 sini mi yatırıyor yoksa taksitin mi ?
Aynen hocam.Muadilimi bilmem ama aynı tiptekine 600tl verdim temudankeycaps'i almaya kalksan bi 800 ödersin gibi
Hayır üzmez, daha çok tercih. Clicky olmadığı için ses konusunda çatçat ses gelmicek. Linear ve clicky ortası. Tabi sonradan switch değiştirmeniz mümkün.Tactile switch olması üzdü maalesef, sesi iyi olsa da oyun performansını etkilemez mi?
keycaps'i almaya kalksan bi 800 ödersin gibi
Bu temudakinden bi tık daha kaliteli. Yazı fontları daha düzgün.Aynen hocam.Muadilimi bilmem ama aynı tiptekine 600tl verdim temudan
Temu da güzel kaycepsler var ama kalitesi nasıl bilemiyorum tabiHayır üzmez, daha çok tercih. Clicky olmadığı için ses konusunda çatçat ses gelmicek. Linear ve clicky ortası. Tabi sonradan switch değiştirmeniz mümkün.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bu temudakinden bi tık daha kaliteli. Yazı fontları daha düzgün.