max 1 k olması lazımIyzico kampanyasının detaylarını bilmiyorum ama %20 cashback ile 3200TL'ye gelmesi gerekmiyor mu?
aliminyum kasa razerın boyle urunu varmı
fıyat farkı dostum karaborsada olabılır ama suanlık 3600 bu varken degmezRazer Deathstalker V2 Pro Tenkeyless
Bu klavyeyi kullanıyorum alt kasa alüminyum kasa ve optik.
Razer Deathstalker V2 Pro Tenkeyless
Bu klavyeyi kullanıyorum alt kasa alüminyum kasa ve optik.
HE klavyelerde ses hissiyatı aramanız mantıksız zaten. EN babasında bile hissiyat çok kötü.Bunun HE olan modelini kullandım ve hiç de hoşuma gitmedi açıkçası. Aliminyum kasa olması fazla abartılıyor, gereksiz ağır ve kaba duruyor. Kutusuna kaldırdım Aula kullanıyorum, o derece sevemedim.
Azoth'dan geçilir mi?IYZICO %20 CASHBACK ile alabileceğiniz en uygun fiyatta. QMK-VIA,TRIMODE 6000MAH,KNOB VE FULL ALU.AKKO MONSGEEK M1W V3-SP-VIA Black Gradia RGB Kablosuz Hotswap Mekanik Gaming Klavye
M1W V3 VIA serisi, iyi bir arka aydınlatma ile karanlıkta yazmanıza yardımcı olur. Önceden ayarlanmış 15 arka ışık moduna sahiptir.www.gaming.gen.tr
Yapıştırın başka bulamazsınız
@ARTIK FAN DEĞİLİM demin konuda sizinle konuşmuştuk ihtiyacınız varsa kesin yapıştırın.
Sadece ses ile kıyaslamak saçma ki aynı kalitede bile değiller8.5K fiyata satılan v4 pro ses ve tuş hissiyatı;3.6k-4.5kya satılan monsgeek hissiyatı;+ ayar yapmak için razer yazılımını indirmeniz farz, monsgeekte qmk,via var.
+ monsgeek tamamen aluminyum kasa ile geliyor. Haklısınız razer daha iyi
Çok pardon ben klavyenin fiyatını 4k sanmıştım 4.5k imişmax 1 k olması lazım
kullanıcı ıcın ses ve yazım hıssıyatı daha ıyı etkı olustururSadece ses ile kıyaslamak saçma ki aynı kalitede bile değiller
Iyzico ile ödemede nakit mi ödeniyor yoksa kendi kredi kartimizi kullanarak ödeme yapabiliyor muyuz?IYZICO %20 CASHBACK ile alabileceğiniz en uygun fiyatta. QMK-VIA,TRIMODE 6000MAH,KNOB VE FULL ALU.AKKO MONSGEEK M1W V3-SP-VIA Black Gradia RGB Kablosuz Hotswap Mekanik Gaming Klavye
M1W V3 VIA serisi, iyi bir arka aydınlatma ile karanlıkta yazmanıza yardımcı olur. Önceden ayarlanmış 15 arka ışık moduna sahiptir.www.gaming.gen.tr
Yapıştırın başka bulamazsınız
@ARTIK FAN DEĞİLİM demin konuda sizinle konuşmuştuk ihtiyacınız varsa kesin yapıştırın.
ıyzıco ya uye felan oluyorsun oyle oluyor yınede kampanya detaylarına goz atIyzico ile ödemede nakit mi ödeniyor yoksa kendi kredi kartimizi kullanarak ödeme yapabiliyor muyuz?