❌İndirim Bitti! 🔥🔥 AKKO MONSGEEK M1W V3-SP-VIA Iyzico ile 3600TL 🔥🔥

Iyzico kampanyasının detaylarını bilmiyorum ama %20 cashback ile 3200TL'ye gelmesi gerekmiyor mu?

Bunun HE olan modelini kullandım ve hiç de hoşuma gitmedi açıkçası. Aliminyum kasa olması fazla abartılıyor, gereksiz ağır ve kaba duruyor. Kutusuna kaldırdım Aula kullanıyorum, o derece sevemedim.

redragon k568r dark avenger red switchten buna geçilir mi ?

Razer Deathstalker V2 Pro Tenkeyless

Bu klavyeyi kullanıyorum alt kasa alüminyum kasa ve optik.
:D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bunun HE olan modelini kullandım ve hiç de hoşuma gitmedi açıkçası. Aliminyum kasa olması fazla abartılıyor, gereksiz ağır ve kaba duruyor. Kutusuna kaldırdım Aula kullanıyorum, o derece sevemedim.
HE klavyelerde ses hissiyatı aramanız mantıksız zaten. EN babasında bile hissiyat çok kötü.

IYZICO %20 CASHBACK ile alabileceğiniz en uygun fiyatta. QMK-VIA,TRIMODE 6000MAH,KNOB VE FULL ALU.
Yapıştırın başka bulamazsınız :D
@ARTIK FAN DEĞİLİM demin konuda sizinle konuşmuştuk ihtiyacınız varsa kesin yapıştırın.
Azoth'dan geçilir mi?

8.5K fiyata satılan v4 pro ses ve tuş hissiyatı;
3.6k-4.5kya satılan monsgeek hissiyatı;
+ ayar yapmak için razer yazılımını indirmeniz farz, monsgeekte qmk,via var.
+ monsgeek tamamen aluminyum kasa ile geliyor. Haklısınız razer daha iyi :D
Sadece ses ile kıyaslamak saçma ki aynı kalitede bile değiller

IYZICO %20 CASHBACK ile alabileceğiniz en uygun fiyatta. QMK-VIA,TRIMODE 6000MAH,KNOB VE FULL ALU.
Yapıştırın başka bulamazsınız :D
@ARTIK FAN DEĞİLİM demin konuda sizinle konuşmuştuk ihtiyacınız varsa kesin yapıştırın.
Iyzico ile ödemede nakit mi ödeniyor yoksa kendi kredi kartimizi kullanarak ödeme yapabiliyor muyuz?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,752
Üyeler
183,462
Son üye
ismailglsn
Geri