Neler Yeni

🔥İndirim 🔥🔥 AKKO MONSGEEK M1W V3-SP-VIA Iyzico ile 3600TL 🔥🔥

freygasm

80+ Gold

1bulutbey

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
İsmail bulut
Json çalışıyor, qmk dosyası da var ama düzgün çalışmıyor o yüzden update gelmesi lazım. DCde update bekleyen bi kaç kişi vardı. QMK.bin dosyası update edildiğinde o sıkıntı çözülür, %90 ihtimalle rgb az diyenlerin sorunu da öyle çözülmüş olur. v5 en yeni model çünkü.
şimdi discorddan cevap geldi. m1v5 via için Qmk üzerinde çalışıyorlar uyumlu hale getirmeye çalışıyoruz dediler. yanlış yazılım yüklemeye çalışıp aleti bozmayın ahali discorddan duyurusu atılacaktır

Megatronus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
974
İsim
Buğra
şimdi discorddan cevap geldi. m1v5 via için Qmk üzerinde çalışıyorlar uyumlu hale getirmeye çalışıyoruz dediler. yanlış yazılım yüklemeye çalışıp aleti bozmayın ahali discorddan duyurusu atılacaktır
ya yazılım gelse çok iyi olur mesela şuan klavyeyi kaç dakikada uyku moduna geçeceğini via üzerinden ayarlayamıyorum ve viada rgb değiştirmek için sürekli kablo takmak gerekiyor o biraz can sıkıcı oluyor mutlaka yazılım gelmeli böyle kaliteli bir klavyeye

freygasm

80+ Gold
ya yazılım gelse çok iyi olur mesela şuan klavyeyi kaç dakikada uyku moduna geçeceğini via üzerinden ayarlayamıyorum ve viada rgb değiştirmek için sürekli kablo takmak gerekiyor o biraz can sıkıcı oluyor mutlaka yazılım gelmeli böyle kaliteli bir klavyeye
Yazılım viadan kötü ki, viayı değerli yapan zaten sınırsız kişiselleştirme olayı. İnsanlar bunun için ekstra para ödüyor.

Megatronus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
974
İsim
Buğra
Yazılım viadan kötü ki, viayı değerli yapan zaten sınırsız kişiselleştirme olayı. İnsanlar bunun için ekstra para ödüyor.
sınırsız kişiselleştirmeyi anlıyorum fakat neden illa kablo bağlamamız gerekiyor bir rgb değiştiricem diye kablo bağlamak can sıkıcı oluyor yazılıma evet gerek yok bir de klavyenin uyku moduna kaç dakikada geçeceğini ayarlayabilmemiz lazım belki ben bulamadım ama yok şuan viada

freygasm

80+ Gold
appini indir, kablosuz da ayarlanabiliyordu glb

Megatronus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
974
İsim
Buğra

TinerciAlper

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,215
İsim
Alper Burak Sarı
Instagram
alperburaks
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561198343077776
Discord
Alperburaks
Burada viri 1-2 saate hazirlayip magazadan veriyorlar demisti ancak geldim ellerinde yokmus yarin gelecekmis 30tl ile meydanda nasil vakit gecirilir
IMG_1998.jpeg

Quiwick

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,197
İsim
Emre
@freygasm hocam klavye geldi fakat kontrol edemedim kursa gidiyorum.
Sıkıntı varmı yokmu neleri kontrol etmem lazım ?

kadirz123

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Kadir SAĞLAM
Instagram
kadirz123
Steam
kadirz123
Twitter
kadirz123
Facebook
kadirz123
Discord
Kadirz123#3611
Reddit
kadirz123
Benim de M1 V5 Contour Lines elime ulaştı kapağı kırık ama mail attım umarım yardımcı olurlar.
1739460935512.png

freygasm

80+ Gold
@freygasm hocam klavye geldi fakat kontrol edemedim kursa gidiyorum.
Sıkıntı varmı yokmu neleri kontrol etmem lazım ?
Kolay kolay kalitede sorun olacağını sanmıyorum m1 serisinin qcsi iyi baya.
Benim de M1 V5 Contour Lines elime ulaştı kapağı kırık ama mail attım umarım yardımcı olurlar.
Alıntıyı görüntüle
O aslında kutu içeriğinde öyle zarar görmesin tozlanmasın vs diye çok önemli değil ben attım mesela

kadirz123

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Kadir SAĞLAM
Instagram
kadirz123
Steam
kadirz123
Twitter
kadirz123
Facebook
kadirz123
Discord
Kadirz123#3611
Reddit
kadirz123
Kolay kolay kalitede sorun olacağını sanmıyorum m1 serisinin qcsi iyi baya.

O aslında kutu içeriğinde öyle zarar görmesin tozlanmasın vs diye çok önemli değil ben attım mesela
Yaşadığım yer biraz rakım olarak yüksek ya odayı havalandırınca masam vs. de çok toz oluyor o yüzden lazım bana.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,067,716
Üyeler
169,609
Son üye
İsacan12
Top Bottom