❌İndirim Bitti! 🔥🔥 AKKO MONSGEEK M1W V3-SP-VIA Iyzico ile 3600TL 🔥🔥

Arkadaşlar gaming gen tr ve laptop com tr siteleri beta oyun veya beta plus firmasına ait sitelerdir. Sitelerin iletişim adreslerine, çerez politikalarına vs vs bakarsanız hep aynı adresi ve aynı firma ismini göreceksiniz. Bence inkar etmelerinin sebebi daha önce ekşi sözlük vb. yerlerde "beta plus rezaleti" gibi konuların olması. Bu ismi unutturmaya çalışıyorlar belli ki.
betaplus kabul etmiyorlar netbook bile bahane buluryolar her şeye kılıf uyduruyor firmalar zekice :D
ama ta kendisi betaplus :D

Ben de aynı firma olduklarını tahmin ediyorum. Bana verilen cevabı söyledim. Ben galax 4070tis n11 üzerinden betaplus mağazasından aldım. Zaten üründen de belliydi onlar olduğu 😂 sonradan farkettim kendi sitelerinde ekran kartı alana oyun hediyesi vardı. Betaplusa sordum öyle kampanyamız yok dedi. Dedim gaminggen sitenizde var. Onlar ile alakaları olmadıklarını söyledi yetkili abimiz.
Hocam aynı firma gaming genden klavyeyi aldım hepsijete beta2070872 koduyla hepsijetten kargoladılar.

Kablosuz bir klavyeye ihtiyacım vardı. Son durum nedir acaba? Sanırım kullananlar memnun kalmadı.
2 wireless dongle yan yana takmamak lazım çakışıyor. onun dışında şuan ıcın problem yok taş gibi klavye çok memnunum. Qmk güncellemesi bekliyoruz @freygasm hocam duyuru yapacaktır guncelleme gelınce. gateron milky yellow pro switch ile efsane oldu

Son düzenleme:
IYZICO %20 CASHBACK ile alabileceğiniz en uygun fiyatta. QMK-VIA,TRIMODE 6000MAH,KNOB VE FULL ALU.
Yapıştırın başka bulamazsınız :D
8000mah olan da aynı fiyat v5 olan.
@ARTIK FAN DEĞİLİM demin konuda sizinle konuşmuştuk ihtiyacınız varsa kesin yapıştırın.
Klavye efsane tüm serilerinin incelendigi YouTube videosu mevcut oradan bakabilirsiniz teknoloji olarak da çok dolu rapit vb hile gibi teknolojiler var CS go dan bilen bilir ne olduğunu onun dışında en çok hoşuma giden özel sınırlı dragon serisi 10bin TL efso bi klavye

Klavye efsane tüm serilerinin incelendigi YouTube videosu mevcut oradan bakabilirsiniz teknoloji olarak da çok dolu rapit vb hile gibi teknolojiler var CS go dan bilen bilir ne olduğunu onun dışında en çok hoşuma giden özel sınırlı dragon serisi 10bin TL efso bi klavye
m1 v3 mü yoksa v5 mi karar veremedim. Hangisini almak daha mantıklı?

YouTube videosu izle hepsinin testini ve özelliğini anlatıyor türk kanal ona göre karar verirsiniz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Pc hocası kanalında var o tanıtmıştı bu klavyeleri oradan bakabilirsiniz

arasında kaldım keycapsları değişicem bu arada :D

arasında kaldım keycapsları değişicem bu arada :D
Monsgeek al.

V5 almanızı öneririm. Eğer kablosuz kullanmayacaksanız düz V1

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,408
Üyeler
183,423