Neler Yeni

Aklımdaki Filmler/Diziler/Animeler Nasıl ?

Hocam Sitcom isterseniz The Office izleyebilirsiniz ama kara mizah içeriklidir.Şahsiyet izleyebilirsiniz kısa bir dizidir ama çok iyidir.
Bakacağım Bunlar Dışında Öneri Yaparmısınz
Birde Anime İzliyorsanız Ondanda Yapabilirsiniz

ragnarok tavsiye ederim dizi olarak film nasıl istiyorsun

Hocam Sitcom isterseniz The Office izleyebilirsiniz ama kara mizah içeriklidir.Şahsiyet izleyebilirsiniz kısa bir dizidir ama çok iyidir.
Hocam Dediklerinize Baktım The Office Tarzım Değil bide Şahsiyet Pek İyi Yorumlar Almadı Galiba ve O Tür Filmler Kötü
ben Unutmayacağım Damakta Kalıcı Yada Hikayesi/Konusu Güzel Olan İçerikleri Seviyorum

Eğer prison break izlemediysen kesinlikle tavsiye ederim. Breaking Bad’de çok güzel

ragnarok tavsiye ederim dizi olarak film nasıl istiyorsun
Konusu/Hikayesi Güzel Olan Biraz
Unutulmayacak&Ders Verici
Ve Aksiyon&Komedi
Birde Anime Önerinide Bekliyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Eğer prison break izlemediysen kesinlikle tavsiye ederim. Breaking Bad’de çok güzel
hahhhh hatırlattığın iyi oldu onuda yazacaktım prison break'le breaking' badi çok karıştırıyorum
2 sinide anlatırmısın
anime önerin varsa onuda beklerim

Hocam Dediklerinize Baktım The Office Tarzım Değil bide Şahsiyet Pek İyi Yorumlar Almadı Galiba ve O Tür Filmler Kötü
ben Unutmayacağım Damakta Kalıcı Yada Hikayesi/Konusu Güzel Olan İçerikleri Seviyorum
Şahsiyet gayet güzel dizidir. Başrolü Haluk Bilginer bu dizi ile Emmy ödülü aldı.İçeriğinin iyi olup kötü olması kişiden kişiye değişir.Sizin sevdiğiniz tür nedir?Ona göre öneri yapalım.

Sadece Bendemi Konu Anasayfa'da Gözükmüyor ?

Ve Aksiyon&Komedi
ragnarok dizi olarak tavsiye ederim bide snowpiercer dizi var o da güzel filmleri birazdan yazarım

Şahsiyet gayet güzel dizidir. Başrolü Haluk Bilginer bu dizi ile Emmy ödülü aldı.İçeriğinin iyi olup kötü olması kişiden kişiye değişir.Sizin sevdiğiniz tür nedir?Ona göre öneri yapalım.
Konusu Hikayesi Güzel Çekici
Aksiyon Komedi
Ders Veren Damak'ta Tad Bırkacaklar

Ve Aksiyon&Komedi

hahhhh hatırlattığın iyi oldu onuda yazacaktım prison break'le breaking' badi çok karıştırıyorum
2 sinide anlatırmısın
anime önerin varsa onuda beklerim

ben anime sevmem. Prison breakin konusu suçsuz yere hapis yatan bir adam var idam edilecek ve onun mühendis kardeşi hapise girip onu çıkartmaya çalışıyor ama olay bununla ibaret değil bayağı olaylar oluyor

breaking bad biraz daha uzun ondan link bırakayım

ragnarok dizi olarak tavsiye ederim bide snowpiercer dizi var o da güzel filmleri birazdan yazarım
okey yaz sen
ben hepsine bakarım

ben anime sevmem. Prison breakin konusu suçsuz yere hapis yatan bir adam var idam edilecek ve onun mühendis kardeşi hapise girip onu çıkartmaya çalışıyor ama olay bununla ibaret değil bayağı olaylar oluyor

breaking bad biraz daha uzun ondan link bırakayım

İkiside Karamsarmı ?

Konusu Hikayesi Güzel Çekici
Aksiyon Komedi
Ders Veren Damak'ta Tad Bırkacaklar
Hocam Brooklyn 99 bakabilirsiniz.O da sitcom.Komedi daha ağır basıyor ama aksiyon da var içinde.

Geri