Yaptıklarım genelde en beğenilenler onlar dışında Akame ga kill , no game no life , Another re:Zero bakabilirsin.Teşekkürler Sen Çok Anime Rehberi Yaptın En Güzel Animeleri Önerirmisin Önerilerini Bekliyorum
zamana karşı
Leon
Joker
Titanik
Teşekkürler BakacağımYaptıklarım genelde en beğenilenler onlar dışında Akame ga kill , no game no life , Another re:Zero bakabilirsin.
Rick and morty sadece 1 sezon izledim fakat cinsellik bakımından diger sezonları bilemem biraz fazla kaçmış gibi geldi o yüzden bıraktım.Not:Konuya Gelir Gelmez Bunu Önceden Atmıştın RePlEnDin Diyenler İçin Bu Konuda Beğendiklerimin Nasıl Olduğunu Soruyorum !
Merhabalar Arkadaşlar Uzun Zamandır İzlemek İstediğim Fim/Dizi/Animeler Var Sizce Bunlar Nasıldır İzleyenler Nasıl Olduğunu Söyleyebilirmi Yada Spoiler Kutusu İçinde Yazabilir
Değerlendirme Yapabilirmi Ayrıca Anime/Dizi Veya Film Önerebilirsiniz
Aklımdakiler
- Rick And Morty
Uzun Zamandır Rick&Morty İzleyesim Var Çok Merak Ediyorum Portal Vesayire Var Arada Erotik Ve Komedi'li Konuşmalar Varmış Çok Severim O Tür Filmleri Ve Yanında'da Bir Arkadaş'ı Varmış Ana Karakterimizin, Ve Animasyonlu Anlatımda Var Çok Merak Ediyorum İzlersem İlk Önce Onu İzleyeceğim
- Laca case de papel
Netflix Hep Görüyorum Büyük'de Bir Fan Kitlesi Var Ve Film Güzel Sanırım Türü,Çekiciliği Vesayire Bunlar Nedir Anlatırmısınız İzlemek İstiyorum.
-Breaking Bad
Listedikilerin Çoğu Gibi Bunuda Çok Seveni Olduğu İçin Merak Ediyorum Türü,Çekiciliği Vesayire Gene Anlatabilirmisiniz
- Stranger Things
Bu Filmin Çok Fanı Var Ve Özellikle Baş Karakterinin Bu Film Güzel Midir Ben Sadece Başını İzledim Yaratık Vesayire Olduğu İçin Kapattım Vahşet,Cinsellik Varmı Yoksa Film İzleyemiyorum'Da
- Aquaman
Netflix'de Gezinirken Gördüm Ve Çok Sağlam'mış Puanlamalara Göre Türü'de Seviyorum
- Attack On Titan
Sadece Başını İzleyip Kapattığım Ve O Zamanlar Animeye Karşı Ön Yargımın Olduğu Zamanlar'dı Nasıldır Sizce Cinsellik/Vahşet İçeriyormu ?
- The Walking Dead
Çok Meşhur Bir Film Çok Paylaşım Gördüm Merak Ediyorum
Evet Bunlar Nasıldır ve Ayrıca Önerilerinizi Bekliyorum .
Önerilerinizi&Düşüncelerinizi Merak Ediyorum @Techno08 @Aware @Siri @SefaBaba @Azexxes @mertt58
Mesaj otomatik birleştirildi:
@EmirEsen_1 pardon
Netflix? Cinsellik?Vahşet kişiden kişiye değişir kan var ama bence yok. Cinsellik belli sahnelerde var.
Bu arada ne tarz dizi film anime ( izledigim kadariyla) oneri yapabilirim. Cogu dizi filmi izledim zatenRick and morty sadece 1 sezon izledim fakat cinsellik bakımından diger sezonları bilemem biraz fazla kaçmış gibi geldi o yüzden bıraktım.
La casa da papel benim en sevdiğim diziler arasında ilk 10a girer. Bazı yerleri izlerken cidden ulan nasıl da düşünmüşler dedirtiyor. Banka soyası geliyor insanın izleyince.
Breaking Bad i hala izlemediysen kesin izle. Ilk başları bazı kişileri biraz sıkabilir ve +18 gibi olan yerler olabilir. Fakat sonradan bağımlısı oluyosunuz. Sonraki bölümde ne oluyor acaba diye izlemek geliyor icinizden. bir kimya öğretmeninin nasıl uyuşturucu satıcısına donusup en iyi malı urettigini fakat bunu yaparken basina gelenleri farkli bir senaryoyla anlatmislar.
Stranger thingsin 1. Sezonunu izlemistim. Beni cok sarmadi acikcasi ama cogu kisi begeniyor belki tekrar başlarim.
Aquaman sıradan süper kahraman filmi gibiydi izledim onu da. Sıkılmadım izlerken ama aa diye de şaşırtmadı. Izlenebilir.
Aot dedin mi akan sular durur hacı. En sevdiğim animedir kendisi. 4. Sezon 2. Partı sabırsızlîkla bekliyorum. Anime izleyeceksen %100 begenirsin. Şaheser resmen. Bazı sahnelerde tüylerin diken diken oluyo. Hiç beklemediğin olaylar oluyor. Spoiler vermek istemiyorum. Cinsellik yok nerdeyse. Devleri anlatiyo zaten biliyosundur o kadarini ama kesin izle.
Twd 7. Sezona kadar izledim. Simdilik ara verdim got izliyorum. Devami guzel diyenler var kötü diyenler var fakat 7. Sezona gelene kadar sıkıldınmı diye sorarsan nerdeyse hiç sıkılmadım.bence shane her konuda doğru karar veriyordu. Adama yazık ettiler. O lider olsaydı çoğunluk ölmezdi ama oda loriye yavşayıp duruyordu.Az yerinde dursa her şey çok güzel olabilirdi. Glenn in ileriki sezonlarda bıyıkları asiri komik duruyo. Onda da bi sahnede iyi fake yedim. Adamlar öyle bir cekmis ki bölümü izleyen herkes öldü sanıyor. Neyse daha fazla yazmiyim. Tadi kacmasin.