Neler Yeni

Aklımdaki Filmler/Diziler/Animeler Nasıl ?

Aware

80+ Silver
Jujutsu kaisen de bakabilirsin.

AdomSegat

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,777
İsim
Adem oku

Aware

80+ Silver
Teşekkürler Sen Çok Anime Rehberi Yaptın En Güzel Animeleri Önerirmisin Önerilerini Bekliyorum
Yaptıklarım genelde en beğenilenler onlar dışında Akame ga kill , no game no life , Another re:Zero bakabilirsin.

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
37,437
İsim
Mert Can Ergün
zamana karşı
Leon
Joker
Titanik

AdomSegat

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,777
İsim
Adem oku
zamana karşı
Leon
Joker
Titanik
Yaptıklarım genelde en beğenilenler onlar dışında Akame ga kill , no game no life , Another re:Zero bakabilirsin.
Teşekkürler Bakacağım
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yarın Tekrardan Konuya Bakacağım
Siz Uzun Uzun Önerilerinizi Yapın Bakacağım Hepsine
Konuyuda Yarın Uplarım İyi Günler :)

Siri

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Aksiyon türüne sahip Vivy: Fluorite Eye's Song. Müzikleri acayip iyi. İzleyin, izlettirin diyorum. Robot dövüşlerinde vahşet mi? Neredeyse hiç yok.

Aksiyon türünde Demon Slayer olabilir. Vahşetin çok az olduğunu düşünüyorum.

Komedi türünde KonoSuba. Sadece arada cinsel şakalar oluyor. +13 yaş kısıtlamasına sahip bir animeden fazlası beklenmez zaten.

Romantik komedi de koyayım. Belki bakarsın. Kaguya-sama: Love is War, izleyenlerin beğendiği bir anime.

(Vahşet ve diğer şeyler, herkese göre değişir. Ona az gelen bana orta seviyede gelebilir. Bunlar benim düşüncelerim.)

Son düzenleme:

Squex

80+ Silver
Loki dizisini de ekle listene hocam bana göre Marvel filmlerinden daha iyi bir yapım

Sami Järvi

80+ Silver
özür dilerim unutmuşum.
bilim kurgu olarak:lucy
aksiyon olarak:asfaltın kralları
anime olarak:code geass
belgesel olarak :how to become a tyrant

Azexxes

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,914
İsim
Okan Aslantaș
Not:Konuya Gelir Gelmez Bunu Önceden Atmıştın RePlEnDin Diyenler İçin Bu Konuda Beğendiklerimin Nasıl Olduğunu Soruyorum !

Merhabalar Arkadaşlar Uzun Zamandır İzlemek İstediğim Fim/Dizi/Animeler Var Sizce Bunlar Nasıldır İzleyenler Nasıl Olduğunu Söyleyebilirmi Yada Spoiler Kutusu İçinde Yazabilir
Değerlendirme Yapabilirmi Ayrıca Anime/Dizi Veya Film Önerebilirsiniz

Aklımdakiler
- Rick And Morty

Uzun Zamandır Rick&Morty İzleyesim Var Çok Merak Ediyorum Portal Vesayire Var Arada Erotik Ve Komedi'li Konuşmalar Varmış Çok Severim O Tür Filmleri Ve Yanında'da Bir Arkadaş'ı Varmış Ana Karakterimizin, Ve Animasyonlu Anlatımda Var Çok Merak Ediyorum İzlersem İlk Önce Onu İzleyeceğim

- Laca case de papel
Netflix Hep Görüyorum Büyük'de Bir Fan Kitlesi Var Ve Film Güzel Sanırım Türü,Çekiciliği Vesayire Bunlar Nedir Anlatırmısınız İzlemek İstiyorum.

-Breaking Bad
Listedikilerin Çoğu Gibi Bunuda Çok Seveni Olduğu İçin Merak Ediyorum Türü,Çekiciliği Vesayire Gene Anlatabilirmisiniz

- Stranger Things
Bu Filmin Çok Fanı Var Ve Özellikle Baş Karakterinin Bu Film Güzel Midir Ben Sadece Başını İzledim Yaratık Vesayire Olduğu İçin Kapattım Vahşet,Cinsellik Varmı Yoksa Film İzleyemiyorum'Da

- Aquaman
Netflix'de Gezinirken Gördüm Ve Çok Sağlam'mış Puanlamalara Göre Türü'de Seviyorum

- Attack On Titan
Sadece Başını İzleyip Kapattığım Ve O Zamanlar Animeye Karşı Ön Yargımın Olduğu Zamanlar'dı Nasıldır Sizce Cinsellik/Vahşet İçeriyormu ?

- The Walking Dead
Çok Meşhur Bir Film Çok Paylaşım Gördüm Merak Ediyorum

Evet Bunlar Nasıldır ve Ayrıca Önerilerinizi Bekliyorum .
Önerilerinizi&Düşüncelerinizi Merak Ediyorum @Techno08 @Aware @Siri @SefaBaba @Azexxes @mertt58

Mesaj otomatik birleştirildi:

@EmirEsen_1 pardon
Rick and morty sadece 1 sezon izledim fakat cinsellik bakımından diger sezonları bilemem biraz fazla kaçmış gibi geldi o yüzden bıraktım.

La casa da papel benim en sevdiğim diziler arasında ilk 10a girer. Bazı yerleri izlerken cidden ulan nasıl da düşünmüşler dedirtiyor. Banka soyası geliyor insanın izleyince.

Breaking Bad i hala izlemediysen kesin izle. Ilk başları bazı kişileri biraz sıkabilir ve +18 gibi olan yerler olabilir. Fakat sonradan bağımlısı oluyosunuz. Sonraki bölümde ne oluyor acaba diye izlemek geliyor icinizden. bir kimya öğretmeninin nasıl uyuşturucu satıcısına donusup en iyi malı urettigini fakat bunu yaparken basina gelenleri farkli bir senaryoyla anlatmislar.

Stranger thingsin 1. Sezonunu izlemistim. Beni cok sarmadi acikcasi ama cogu kisi begeniyor belki tekrar başlarim.

Aquaman sıradan süper kahraman filmi gibiydi izledim onu da. Sıkılmadım izlerken ama aa diye de şaşırtmadı. Izlenebilir.

Aot dedin mi akan sular durur hacı. En sevdiğim animedir kendisi. 4. Sezon 2. Partı sabırsızlîkla bekliyorum. Anime izleyeceksen %100 begenirsin. Şaheser resmen. Bazı sahnelerde tüylerin diken diken oluyo. Hiç beklemediğin olaylar oluyor. Spoiler vermek istemiyorum. Cinsellik yok nerdeyse. Devleri anlatiyo zaten biliyosundur o kadarini ama kesin izle.

Twd 7. Sezona kadar izledim. Simdilik ara verdim got izliyorum. Devami guzel diyenler var kötü diyenler var fakat 7. Sezona gelene kadar sıkıldınmı diye sorarsan nerdeyse hiç sıkılmadım.
bence shane her konuda doğru karar veriyordu. Adama yazık ettiler. O lider olsaydı çoğunluk ölmezdi ama oda loriye yavşayıp duruyordu.Az yerinde dursa her şey çok güzel olabilirdi. Glenn in ileriki sezonlarda bıyıkları asiri komik duruyo. Onda da bi sahnede iyi fake yedim. Adamlar öyle bir cekmis ki bölümü izleyen herkes öldü sanıyor. Neyse daha fazla yazmiyim. Tadi kacmasin.

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,468
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi

Azexxes

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,914
İsim
Okan Aslantaș
Rick and morty sadece 1 sezon izledim fakat cinsellik bakımından diger sezonları bilemem biraz fazla kaçmış gibi geldi o yüzden bıraktım.

La casa da papel benim en sevdiğim diziler arasında ilk 10a girer. Bazı yerleri izlerken cidden ulan nasıl da düşünmüşler dedirtiyor. Banka soyası geliyor insanın izleyince.

Breaking Bad i hala izlemediysen kesin izle. Ilk başları bazı kişileri biraz sıkabilir ve +18 gibi olan yerler olabilir. Fakat sonradan bağımlısı oluyosunuz. Sonraki bölümde ne oluyor acaba diye izlemek geliyor icinizden. bir kimya öğretmeninin nasıl uyuşturucu satıcısına donusup en iyi malı urettigini fakat bunu yaparken basina gelenleri farkli bir senaryoyla anlatmislar.

Stranger thingsin 1. Sezonunu izlemistim. Beni cok sarmadi acikcasi ama cogu kisi begeniyor belki tekrar başlarim.

Aquaman sıradan süper kahraman filmi gibiydi izledim onu da. Sıkılmadım izlerken ama aa diye de şaşırtmadı. Izlenebilir.

Aot dedin mi akan sular durur hacı. En sevdiğim animedir kendisi. 4. Sezon 2. Partı sabırsızlîkla bekliyorum. Anime izleyeceksen %100 begenirsin. Şaheser resmen. Bazı sahnelerde tüylerin diken diken oluyo. Hiç beklemediğin olaylar oluyor. Spoiler vermek istemiyorum. Cinsellik yok nerdeyse. Devleri anlatiyo zaten biliyosundur o kadarini ama kesin izle.

Twd 7. Sezona kadar izledim. Simdilik ara verdim got izliyorum. Devami guzel diyenler var kötü diyenler var fakat 7. Sezona gelene kadar sıkıldınmı diye sorarsan nerdeyse hiç sıkılmadım.
bence shane her konuda doğru karar veriyordu. Adama yazık ettiler. O lider olsaydı çoğunluk ölmezdi ama oda loriye yavşayıp duruyordu.Az yerinde dursa her şey çok güzel olabilirdi. Glenn in ileriki sezonlarda bıyıkları asiri komik duruyo. Onda da bi sahnede iyi fake yedim. Adamlar öyle bir cekmis ki bölümü izleyen herkes öldü sanıyor. Neyse daha fazla yazmiyim. Tadi kacmasin.
Bu arada ne tarz dizi film anime ( izledigim kadariyla) oneri yapabilirim. Cogu dizi filmi izledim zaten

01adanalı

80+ Silver
Full Metal Alchemist Brotherhood öneririm çook güzel bir anime.

SefaBaba

80+ Silver
En İyi Cevap
6
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,034
İsim
Safa Uyğun
seçtiğin film ve dizilerin neredeyse hepsini izledim , güzel :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,057,902
Üyeler
168,052
Son üye
skmlkc
Top Bottom