Şimdi de nasıl geldiğini merak ettimaklıma dizilerdeki erkekler geldi
Aga onlarda da kız olması yetiyor.Şimdi de nasıl geldiğini merak ettim
Ne cirkin bi davranış , insanların resimlerini burda neden paylaştın ,düzgünden konu aç akraba evliliği zararları diye , insanların özel hayatını burda neden paylaşıyorsunAlıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Standart bir vaka. Birşeyler yazmıştımda uyarı yedim zaten okumanızı tavsiye ederim aynı nick ile instagramda paylaştım (takibe gerek yok) okumanızı öneririm. Siz ne düşünüyorsunuz?
Ne cirkin bi davranış , insanların resimlerini burda neden paylaştın ,düzgünden konu aç akraba evliliği zararları diye , insanların özel hayatını burda neden paylaşıyorsun
Bildiğim kadarıyla Avrupa'da da serbest. Bence bu insana bırakılması gerekilen bir karar, aklını kullanan doğruyu seçer zaten.Yanlış anlamayın ama kuzenlerse zaten evlenememeleri gerekmiyor mu?
Hani aile ve bilmem ne kurumu tarafından olmaması gereken bir durum değil mi?
İroni yapıyorsan anlamıyorum pardonYanlış anlamayın ama kuzenlerse zaten evlenememeleri gerekmiyor mu?
Hani aile ve bilmem ne kurumu tarafından olmaması gereken bir durum değil mi?
Doğulu diye belirtmene gerek yoktuOlan bebeklere oluyor. Yazık gerçekten. Böyle ***** insanlara üzülmüyorum o bebeklere üzülüyorum.
Her gün metrobüs durağında görüyorum. SMA lı bebeğimiz için 2.2 Milyon dolar 32.638.540TL yapıyor. Toplamay çalışıyorlar. Çok komik.
Bu arada hepsi de doğulu
Neden? Kürt desem ırkçı diyeceklerdi (DEMİYORUM). SMAlı bebeklerin isimlerine bakarsan genelde doğulu kişilerden oluşuyor.Doğulu diye belirtmene gerek yoktu