Neler Yeni

Akraba Evliliğinin Zararları

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

123kral14

80+ Silver
Tabii ki oluyor. İnsanlar istediğini paylaşabilir kendi profilinde paylaşıyor sonuçta. Başka biri de izinsiz alıp insanların önüne atıp tartışma konusu başlatıyor. Bu sence doğru mu?
Profili gizleyebilir. Bunlar öne çıksın diye etiket atan tipler.

Ahmet Berat Ak

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
995
İsim
Ahmet Berat ak
İlgilendiği Kategoriler
pc toplama,pc aksesuarları,fiyat performans ürünler
İroni yapıyorsan anlamıyorum pardon

Arap kırması dine göre caiz ve dağ ayıları başka kimse bulamıyorlar böyle oluyoe
Şimdi gülen palyaço atıcağını bildiğim halde bunu yazıyorum onlar istediği kadar dağ ayısı olsun batıda yaşıyan herkes çok mu medeni bak bakalım en çok kadin cinayeti Türkiye'nin batısında mı oluyor doğusunda mı? Ayrıca test yaptırdıktan sonra sonuçta kalıtsal bir rahatsızlık yoksa evlenmelerinde sakınca yok batıda akraba olmadan evlenip çocuk sahibi olduktan sonra gönüllerini başkalarına kaptırıp o çocuğu ölmekten beter eden tonlarca insan var.İnsanları doğulu batılı diye ayırıp hele birde dinlerine göre yargılıyorsan zaten gelipte akraba evliliği yapan kişilerden daha cahil olan sensindir

Sir Cem T-oker

80+ Gold
Olan bebeklere oluyor. Yazık gerçekten. Böyle ***** insanlara üzülmüyorum o bebeklere üzülüyorum.
Her gün metrobüs durağında görüyorum. SMA lı bebeğimiz için 2.2 Milyon dolar 32.638.540TL yapıyor. Toplamay çalışıyorlar. Çok komik.
Bu arada hepsi de doğulu
sma akraba evliliği olmadan da çıkabiliyor diye biliyorum. ve bu komik bir şey değil.

123kral14

80+ Silver
sma akraba evliliği olmadan da çıkabiliyor diye biliyorum. ve bu komik bir şey değil.
Akraba olan fertler evlendiklerinde bütün kalıtsal (genetik) hastalıklar olduğu gibi SMA hastalığının ortaya çıkması ihtimali de artmaktadır. Fakat SMA, sadece akraba evlilikleri ile ortaya çıkan bir hastalık değildir. Ülkemizdeki SMA hastaları arasında akraba evliliği yapmış olanların sayısı oldukça azdır

Sir Cem T-oker

80+ Gold
Doğu cahil sanılıyor. Pandemi döneminde kurallara en çok onlar uydu. Batı özgürlükçüyüz ayağına vaka sayılarını fırlattı. Recai Zade Mehmut Ekrem'in Araba Sevdası kitabının konusu olan yanlış batılılaşmanının komikliği.
yani bu olayda bile nasıl doğu batı ayrımı yapıyorlar anlayamıyorum. kimin kiminle evlendiği bizi ilgilendirmiyor. ama bu sonuçları bilerek evlenmeleri gerek.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Akraba olan fertler evlendiklerinde bütün kalıtsal (genetik) hastalıklar olduğu gibi SMA hastalığının ortaya çıkması ihtimali de artmaktadır. Fakat SMA, sadece akraba evlilikleri ile ortaya çıkan bir hastalık değildir. Ülkemizdeki SMA hastaları arasında akraba evliliği yapmış olanların sayısı oldukça azdır
bilgi için teşekkürler.

123kral14

80+ Silver
yani bu olayda bile nasıl doğu batı ayrımı yapıyorlar anlayamıyorum. kimin kiminle evlendiği bizi ilgilendirmiyor. ama bu sonuçları bilerek evlenmeleri gerek.

bilgi için teşekkürler.
Rica ederim efenim. Tüm hastalıkların oluşma riski vardır. Akraba evliliği sadece riski arttırır fakat günümüzün teknolojisiyle test yaptırırsın olur biter.

Sir Cem T-oker

80+ Gold
Rica ederim efenim. Tüm hastalıkların oluşma riski vardır. Akraba evliliği sadece riski arttırır fakat günümüzün teknolojisiyle test yaptırırsın olur biter.
zaten artık evlenmeden önce test istiyorlar. yoksa evlenmeye izin yok.

Şimdi gülen palyaço atıcağını bildiğim halde bunu yazıyorum onlar istediği kadar dağ ayısı olsun batıda yaşıyan herkes çok mu medeni bak bakalım en çok kadin cinayeti Türkiye'nin batısında mı oluyor doğusunda mı? Ayrıca test yaptırdıktan sonra sonuçta kalıtsal bir rahatsızlık yoksa evlenmelerinde sakınca yok batıda akraba olmadan evlenip çocuk sahibi olduktan sonra gönüllerini başkalarına kaptırıp o çocuğu ölmekten beter eden tonlarca insan var.İnsanları doğulu batılı diye ayırıp hele birde dinlerine göre yargılıyorsan zaten gelipte akraba evliliği yapan kişilerden daha cahil olan sensindir
Konuyu tam olarak anlaman için cevap verdiğim adamın yorumunu okumanı tavsiye ederim ki konu burda akraba evliliği kötü ebevenlikle alakası yok

zaten artık evlenmeden önce test istiyorlar. yoksa evlenmeye izin yok.
Anlamıyorum test yaptırmanın önemi ne test yapınca oranlar düşmüyor yada kötü bir şey varsa evliliğe engel olmuyor yinede evleniyorlar

123kral14

80+ Silver
Konuyu tam olarak anlaman için cevap verdiğim adamın yorumunu okumanı tavsiye ederim ki konu burda akraba evliliği kötü ebevenlikle alakası yok

Anlamıyorum test yaptırmanın önemi ne test yapınca oranlar düşmüyor yada kötü bir şey varsa evliliğe engel olmuyor yinede evleniyorlar
Tamamda çocuklarının hasta olup olmayacaklarını anlıyorlar ve ona göre çocuk yapıyorlar. Bana verileri atar mısın bunun oranları düşürmediğine dair.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom