leroxy
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 24
- Reaksiyon skoru
- 17,943
Fiber h.o mu desem. 2ms çok düşük bir değer. Ayrıca paket hızının tamamını tamı tamına alıyorsun. Fiber h.o
Fiber h.o mu desem. 2ms çok düşük bir değer. Ayrıca paket hızının tamamını tamı tamına alıyorsun. Fiber h.o
Nası yani anlamadım fiber ho derkn :O vdsl değilmiFiber h.o mu desem. 2ms çok düşük bir değer. Ayrıca paket hızının tamamını tamı tamına alıyorsun. Fiber h.o
8-16 arası oynuyor ama çoğu zaman ya 10 ya da 11 oluyor.
Bi altyapını sorgula. Bide modemin resmini at.Nası yani anlamadım fiber ho derkn :O vdsl değilmi
Yoğunluk dolayısı ile santreller e yük düşüyor.Beyler şunu farkettim.
Normalde 48/8 alıyordum ping 4
Akşam olunca 42/6 ve ping 10
Nedendir?
yoğunluktan.Beyler şunu farkettim.
Normalde 48/8 alıyordum ping 4
Akşam olunca 42/6 ve ping 10
Nedendir?
Hocam ben kablonet 100 güldüren kullanıyorum altyapım fiber mi ? Birde santrale olan uzaklığımı nasıl ölçerimBi altyapını sorgula. Bide modemin resmini at.
Bunun vdsl olması imkansız gibi bir şey. Dslam'a 5mt falan olman lazım anca öyle.
Kablo internet ya da fiberdir. O uzaklığı bilmiyorum. Boşver zaten.Hocam ben kablonet 100 güldüren kullanıyorum altyapım fiber mi ? Birde santrale olan uzaklığımı nasıl ölçerim
Aga altyapı sorguladım adsl diyor laBi altyapını sorgula. Bide modemin resmini at.
Bunun vdsl olması imkansız gibi bir şey. Dslam'a 5mt falan olman lazım anca öyle.
100mb down alabilmek için 800mbps down olmalı eğer 100mbps ise internetinyoğunluktan.
mesela bizim apartmanda herkes superonline biz de dahil 100mb internet vardı speedtest iyiydi ancak bişey indirirken max 13 gördüm.
Nasıl öğrenebilirim ?Kablo internet ya da fiberdir. O uzaklığı bilmiyorum. Boşver zaten.
Modem resmi atsanaAga altyapı sorguladım adsl diyor la
Ne blmNasıl öğrenebilirim ?
Hocam nerden sorgulanıyor.Aga altyapı sorguladım adsl diyor la