Aktif olarak hangi oyunlari oynuyorsunuz?

Az önce AC Origins'e başladım.

Manuel modun en berbat yönü bu, direkt Steam atölyeden aslında rahatlıkla kaldırabilirsin diye düşünüyorum. Kendi şehrini kurma oyuna ekstra gibi bence. Detaylara çok takılıyorsan Fire Arrows gibi birçok mod var hem boyutları da küçük. Bence sıfırdan bir kurulum yap mod açısından. Yardımcı olurum problem değil.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hangi siteden edindin? WWE fanı olarak, bir çok oyunu bende ve arkdaşımda gerek cd gerek steam gibi yerlerde var. En son oyunları olan 22,23,24 hemen hemen aynı gibi hissettiriyor bana. 25'i torrent denedim lakin kimsede olmadığı için torrent 1kb ile indiriyor ondan vazgeçtim.
hocam dm yazın iletiyim

Manuel modun en berbat yönü bu, direkt Steam atölyeden aslında rahatlıkla kaldırabilirsin diye düşünüyorum. Kendi şehrini kurma oyuna ekstra gibi bence. Detaylara çok takılıyorsan Fire Arrows gibi birçok mod var hem boyutları da küçük. Bence sıfırdan bir kurulum yap mod açısından. Yardımcı olurum problem değil.
yarın unutmazsam sana yazayım en kötü bulamazsam hepsini kaldıracağım zaten eğer öyle bişi yaparsam sana yazarım kardom

Lasf Of Us Part 2 oynuyorum da kaç saat acaba? 10 saat bitti ama sanki daha çok var gibi geliyor. Hastaneye yeni geldim daha.

Şu sıralar neler oynuyorsunuz dostlar? Fikir olsun oyun arayan arkadaslar varsa.

Ben su anda TLOU2 oynuyorum uzun suredir oynamak istiyordum fakat bir turlu vakit olmamisti. Az kaldi bitecek yakinda. Bu oyundan sonra aslinda Metro serisine baslamak istiyordum 3 oyun ust uste akar diye dusunuyordum fakat biranda bomba gibi TES4 oblivion cikinca su an ona kaydim biraz. TLOU2 hemen bitirip TES4 gecmeyi dusunuyorum. Metro sonraya kalsin :D Online olarak da fornite sardim su siralar sebepsiz. Normalde sevmem online oyun ama bilmiyorum :D

Bende durum bu sizde durumlar nasil?
şu aralar rdr2,witcher 3 ,dyıng lıght 1-2 oynuyorum,dl2 bitirdim ,mafıa 1 bitirdim arada mafıa 2 oynuyorum,witcher 3 70 saat oldu halada hikayeyi oynuyorum,rdr2 4 günde falan 23 saat oynadım baya sarıyor,bunlar bitince dl2 geri dönüp hikayesini tekrardan farklı bi sonla bitircem.Onun dışında ara sıra valo atıyorum 2-3 saat

Şu sıralar neler oynuyorsunuz dostlar? Fikir olsun oyun arayan arkadaslar varsa.

Ben su anda TLOU2 oynuyorum uzun suredir oynamak istiyordum fakat bir turlu vakit olmamisti. Az kaldi bitecek yakinda. Bu oyundan sonra aslinda Metro serisine baslamak istiyordum 3 oyun ust uste akar diye dusunuyordum fakat biranda bomba gibi TES4 oblivion cikinca su an ona kaydim biraz. TLOU2 hemen bitirip TES4 gecmeyi dusunuyorum. Metro sonraya kalsin :D Online olarak da fornite sardim su siralar sebepsiz. Normalde sevmem online oyun ama bilmiyorum :D

rdr2 den sonra cok bosluga dustum ama suan gta 5 online forza 5 days gone bir kere daha bitiriyorum sea of thieves farming sim 19 ets2 online birde gamepass oyunları deniyorum ara ara

mmorpg açlığımı biraz dindirsin diye öylesine new world ara sıra arma reforger veya squad gaza gelirsem war thunder canım çekerse 1-2 saat deadside girip çıkıyorum ama son 1 sene içerisinde soma, metro serisi, gta 4, gta5, stalker 2, stray, black mesa, half life 2, portal 1-2, Call of Duty ve Battlefield oyunlarının çoook eski oyunları hariç bütün serisinin hikaye modunu ve saydığım oyunları bitirdim ayrıca son olarak eğer oynamadıysanız soma, black mesa ve metro serisini şiddetle öneririm

son birkaç haftada detroit god of war ve mafia 1 oyununu bitirdim şu an aktif olarak 2 yi oynuyorum bitince 3. oyuna başlayacağım

PUBG :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,909
Üyeler
183,918
Son üye
Berat.zeze
Geri