Neler Yeni

Yardım Alienware AW920H 4269 TL alınır mı ?

DR. BİYOLOJİ

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,166
İsim
kilan embappe
Bu virtuoso ya biraz baktım da, bir sürü farklı modeli var (se, hi-fi, xt, rgb vs....). Hangisi ses kalitesi bakımından en iyisidir?
Virtuoso RGB versiyon yani normal sürüm en iyisi.

XT aslında daha iyi ama o para verilmez.

qnyb

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
908
İsim
Güney

DR. BİYOLOJİ

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,166
İsim
kilan embappe
Tamamdır teşekkürler, son olarak ne farkı var normal ile xt sürümü arasında?
Ne biliyim XT işse Pro gibi bir şey. Ses kalitesi farkı vardır büyük ihtimal fakat 9000 TL lik bir kulaklık asla değil.

ApRâ

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Mikrofon sorunum olduğu için (bluetooth ile bağlanınca mikrofon aktif edilince ses kalitesi berbat oluyor) mecburen bırakacağım, dışarda kullanmaya devam edeceğim. Artık harici mikrofon kullanmak istemiyorum açıkçası. Basit de olsa sesimi karşı tarafa iletebilecek, müzik dinlerken de ses kalitesinde sorun yaşamayacağım bir kulaklık arıyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Önerebileceğin farklı bir kulaklık var mı peki? Sennheiser momentum 3 den geçebileceğim. Ses kalitesi iyi ve mikrofonu olan. Bütçem 8-10k

Geçen ben de sıkıntıdan Wireless bir şeyler alır mıyım diye baktım, çok para vermek istemedim sonra dedim alırsam iyisini alayım kafamda kenarda dursun model diye.
  • Logitech G Pro X2
  • Razer BlackShark V2 Pro 2023
  • Corsair HS80 Wireless
Sonra bu kadar vermişken Arctis Nova Pro Wireless mı diye düşündüm, fakat kumaş pad olmaması bence sağlam bir eksi benim için. Bu listeyi çıkartırken özellikle kumaş sunan modellere yönelmeye çalıştım. Sennheiser'ın buraya oynamamış olması üzücü kullandığınız cihazdan örnek. Doğru düzgün stok da bulamadım, birkaç marka daha vardı aklımda onlarda da stok yoktu. Ana modeller olarak bunları çıkardım fakat detaya girmemiştim. Belki bu listeden birileri işinize yarar.

Son düzenleme:
  • Beğen
Reaksiyonlar: qnyb

qnyb

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
908
İsim
Güney
Geçen ben de sıkıntıdan Wireless bir şeyler alır mıyım diye baktım, çok para vermek istemedim sonra dedim alırsam iyisini alayım kafamda kenarda dursun model diye.
  • Logitech G Pro X2
  • Razer BlackShark V2 Pro 2023
  • Corsair HS80 Wireless
Sonra bu kadar vermişken Arctis Nova Pro Wireless mı diye düşündüm, fakat kumaş pad olmaması bence sağlam bir eksi benim için. Bu listeyi çıkartırken özellikle kumaş sunan modellere yönelmeye çalıştım. Sennheiser'ın buraya oynamamış olması üzücü kullandığınız cihazdan örnek. Doğru düzgün stok da bulamadım, birkaç marka daha vardı aklımda onlarda da stok yoktu. Ana modeller olarak bunları çıkardım fakat detaya girmemiştim. Belki bu listeden birileri işinize yarar.
Öneriler için teşekkürler inceleyeceğim.

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,020
İsim
Oğuz
Hocam biraz hortlatmıştım oldum konuyu ancak, bende aynı kulaklığı almayı düşünüyorum. Siz aldınız mı veya farklı bir model mi tercih ettiniz?
Alacaktım ama güvenemedim. Cloud 2 var şu an fakat çok içimde kaldı.

• Beğen
Reaksiyonlar: qnyb

qnyb

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
908
İsim
Güney
Alacaktım ama güvenemedim. Cloud 2 var şu an fakat çok içimde kaldı.
Anladım teşekkürler, bende audeze penrose veya steelseries arctis nova pro wireless almaya karar verdim. Müzik için şuan en iyi ses kalitesini verenler bunlarmış. İlerde almak isterseniz size de bilgi olsun.

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,020
İsim
Oğuz
Anladım teşekkürler, bende audeze penrose veya steelseries arctis nova pro wireless almaya karar verdim. Müzik için şuan en iyi ses kalitesini verenler bunlarmış. İlerde almak isterseniz size de bilgi olsun.
Nova Pro efsane fakat fiyatı da efsane :d

qnyb

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
908
İsim
Güney
Nova Pro efsane fakat fiyatı da efsane :d
Yapacak bir şey yok hocam, kulaklık bu sonuçta sürekli değiştirmek isteyeceğim bir şey değil. Bir kere alayım 3-4 yıl beni götürsün, ses kalitesi de iyi olsun diyince 10-12k fiyatına çıkmak gerekiyormuş.

Top Bottom