Aliexpres flash bellek hakkında

Trool

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
421
Bu flash belleği gördüm 64gb olan versiyonu seçtim ve 13 lira ve ücretsiz gönderim olduğunu gördüm. Bi kaç sorum olacak.
  1. Gerçekten 64gb gönderirler mi?
  2. Bi kaç gün içinde bozulmaz değil mi?
  3. Hızlı mı? Yani içine büyük bir dosya yükleyeceğimde çok bekletir mi?

Bu flash belleği gördüm 64gb olan versiyonu seçtim ve 13 lira ve ücretsiz gönderim olduğunu gördüm. Bi kaç sorum olacak.
  1. Gerçekten 64gb gönderirler mi?
  2. Bi kaç gün içinde bozulmaz değil mi?
  3. Hızlı mı? Yani içine büyük bir dosya yükleyeceğimde çok bekletir mi?
Hayır sahte veya yurtdışından getirirler
1. 64 GB yerine 4 GB veya 8 GB olabilir dikkatli ol hatta 2 GB.
2.orası sana kalmış,
3.normal.

Hayır sahte veya yurtdışından getirirler
1. 64 GB yerine 4 GB veya 8 GB olabilir dikkatli ol hatta 2 GB.
2.orası sana kalmış,
3.normal.
64gb olanı almak istiyorum zaten 13 lira falan 13 liraya şuan bir şey alınmayacağı için çokta büyük bir para değil. Ücretsiz kargo ekstra para falanda yok yani. Yurt dışından geliyor zaten aliexpres adı üstünde

64gb olanı almak istiyorum zaten 13 lira falan 13 liraya şuan bir şey alınmayacağı için çokta büyük bir para değil. Ücretsiz kargo ekstra para falanda yok yani. Yurt dışından geliyor zaten aliexpres adı üstünde
1.bence sıkıntı çıkmaz çünkü 4gb 8gb 64gb diye varyasyonlar eklemişler eğer dolandıracak olsalar sadece 64 olacağnı düşünüyororum
2.iyi bakarsan iyi gider gibi
3.çok bir şey bekleme ama acayip yavaşta olmaz

1.bence sıkıntı çıkmaz çünkü 4gb 8gb 64gb diye varyasyonlar eklemişler eğer dolandıracak olsalar sadece 64 olacağnı düşünüyororum
2.iyi bakarsan iyi gider gibi
3.çok bir şey bekleme ama acayip yavaşta olmaz
O zaman alıyorum içine böyle fotoğraf falan atarım eğer yazan doğru ise type-c girişi varmış telefona da takabilirim o zaman.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

O zaman alıyorum içine böyle fotoğraf falan atarım eğer yazan doğru ise type-c girişi varmış telefona da takabilirim o zaman.
Neyse ben dolandırılmaya gidiyom bb.

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Neyse ben dolandırılmaya gidiyom bb.
knk 13tl zaten ne olacak ki.

ben 10dolar kuponla 64 gb kingston usb 3.0 aldım.kupon+vergi dahil 21 liraya geldi pc'de 2.0 arabirim olduğu halde hızlı

Geri